Wat is Big Data?

Big Data is een term die je meer en meer hoort. De media publiceert en dagelijks over, in steeds meer commercials komt de term "Big data" terug en wellicht speelt Big data ook wel bij jouw opdrachtgever. Maar wat is Big Data nu precies? En waar kan je het voor inzetten? Om hier achter te komen nodigt Fincade je uit om onderstaande introductie filmpjes te bekijken en eventueel de volledige opleiding te doorlopen.

Welkom

Introductie

Introductie Docent

Je kunt nu starten

De module 'Big Data I ' bestaat uit 2 lesonderdelen. Elke les heeft een thema waar dieper op ingegaan wordt. Het doorlopen van de module 'Big Data I' duurt ongeveer 2 uur. Het is mogelijk om tussentijds te stoppen zodat je op een later moment weer verder kunt gaan. Je ziet precies waar je bent gebleven en kan in je eigen tempo de verschillende onderdelen doorlopen. Ook is het mogelijk in verschillende modules tegelijkertijd te werken.

In deze module vindt je verschillende video's, teksten en werkvormen. De module eindigt met een toets. Wanneer je de toets voldoende hebe afgerond, beheers je de theorie. Voor het behalen van de toets ontvang je een certificaat.

Heeft deze introductie jouw interesse gewekt, vraag dan nu per e-mail een account aan bij Dennis om de gehele opleiding te doorlopen.