4 jaar groei in een paar maanden

Linda van Bragt volgt het Finance Traineeship bij Fincade en zit volop in haar eerste (pittige) opdracht bij Siemens Mobility. Waarom heeft zij na haar opleiding Bedrijfskunde MER voor dit Traineeship gekozen? En hoe gaat dat dan in de praktijk? Een nieuw vak leren en meteen aan de bak bij zo’n aansprekende organisatie? Linda vertelt het je hier.

Bij Fincade worden ze bijvoorbeeld ook op soft skills getraind, zoals social skills.

RST Zorgverleners is een professionele reformatorische zorgorganisatie waar cliënten terecht kunnen met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, verzorging en verpleging en huishoudelijke hulp. Bernard Knoop, Manager ICT en Financiën: “Wij hadden …

Juiste match met finance professionals die je nooit zou uitnodigen

Het vinden van de juiste finance professional voor je team is tijdrovend, intensief en lastig. Mark Wolswijk, Business Unit Controller bij Siemens Mobility heeft hier iets op gevonden. Door een aantal principes los te laten werkt hij nu met finance professionals die snel van toegevoegde waarde zijn, maar die hij anders nooit zou hebben ontmoet.

Als het goed is, is het goed

Finance Professionals van Fincade doen het goed en groeien bij Westerman Multimodal Logistics . CFO Albert Konter vertelt over hun positieve rol bij de verandering van het businessmodel.

Een verschil van dag en nacht

IT-Workz verzorgt elk aspect van automatisering en informatisering voor onderwijsinstellingen. Hans Schrauwen: “Ik kende Fincade van een aantal gesprekken waarin ik overtuigd raakte van de kwaliteit van hun finance professionals. …

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.