Op je 25e al Business Controller; 10 vragen aan Martijn Mullink

24-05-2018

Martijn Mullink is 28 jaar en heeft het in zijn 3,5 jaar bij Fincade geschopt tot Business Controller bij Nationale Nederlanden. Daar zijn we natuurlijk trots op. We hebben hem weer eens opgezocht en aan 10 vragen onderworpen. Want hoe flik je dat?

Lees meerHoe je autorijden naar je werk een beetje leuker maakt

Hoe je autorijden naar je werk een beetje leuker maakt

09-05-2018

Het is één van die dingen die bij de detachering horen; de kans dat die gave opdracht waar je elke dag naartoe gaat niet precies om de hoek ligt. Kies je niet voor de trein, maar ga je met de auto, hoe maak je dan die autorit een beetje dragelijk voor jezelf? Jan Jaap de Wit rijdt heel wat woon-werk kilometers en vertelt je hier hoe hij dat doet.

Hoe zijn jouw presentatieskills?

Hoe zijn jouw presentatieskills?

30-03-2018

Hoe voel jij je als je iets over jezelf moet vertellen voor een publiek? Ben je zeker van jezelf? Of toch wel wat zenuwachtig? Wát vertel je, en wat juist niet? Bij ons ontwikkel je je supersnel tot finance professional en daar horen ook vaardigheidstrainingen bij. In deze blog vertel ik je waar we in je tweede week bij Fincade mee aan de slag gaan; je presentatieskills!

Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik veel sneller ‘ja’ gezegd

Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik veel sneller ‘ja’ gezegd

02-03-2018

De laatste dag van de maand alweer. Vier weken geleden had ik, Michelle Hoekstra, mijn eerste dag bij Fincade. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik veel sneller ‘ja’ gezegd tegen Fincade. Ik had net als vele young professionals tegenwoordig ook een aantal andere aanbiedingen. Toch heb ik met volle overtuiging voor Fincade gekozen en ik heb nog geen seconde mijn keuze heroverwogen! Waarom? Dat leg ik je uit!


Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

08-12-2017

Per donderdag 7 december start Dennis Peteri in de rol als opleidingsmanager en hij draagt zorg voor alles dat binnen Fincade gerelateerd is aan de Finance Academy-opleidingstrajecten.

Fincade gaat verhuizen!

Fincade gaat verhuizen!

25-10-2017

De oplettende bezoeker van onze site was het wellicht al opgevallen. Inderdaad, naast de nieuwe naam en huisstijl, heeft Fincade ook een nieuw adres. Geheel in lijn met die nieuwe naam die beter vertelt wat we doen en met de nieuwe huisstijl die beter aansluit bij wie we zijn, maakt een nieuw kantoorpand onze nieuwe identiteit compleet.

Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

10-10-2017

Bunnik, 10 oktober 2017 – Per vandaag heeft Finance detacheerder Qompetence een nieuwe naam; Fincade, Finance Career Developers. De organisatie die Finance Trainees via de Finance Academy (deta-vast) en interim finance professionals, op tijdelijke basis, inzet en aan wie financiële administraties kunnen worden uitbesteed, wil met de nieuwe naam en huisstijl beter aansluiten op haar dienstverlening in de markt en een basis leggen voor verdere groei.