We weten hoe je heet

19-10-2018

Beetje gekke titel en misschien zelfs een beetje eng? Relax, het gaat erom dat we een bedrijf zijn waar we elkaar goed kennen, we oog hebben voor elkaar, zowel op het persoonlijke vlak als in wensen en ambities op het zakelijke.

Lees meerFinance Professionals maken carrière in de zorgsector

Finance Professionals maken carrière in de zorgsector

26-09-2018

In geen enkele sector is het zo belangrijk dat budgetten efficiënt worden ingezet als in de zorgsector. Daarnaast mag de kwaliteit van zorg niet uit het oog worden verloren en moet de administratie van deze zaken op orde zijn. De zorgsector is complex. Maar is het een onmogelijke puzzel of een interessante uitdaging? Als je het mij vraagt het laatste.

Finance Traineeship afgerond, en nu? POP!

Finance Traineeship afgerond, en nu? POP!

30-08-2018

In een Finance Traineeship word je in een bepaalde periode klaargestoomd tot een gewilde Finance professional. Maar wat gebeurt er eigenlijk na die periode? Word je losgelaten, in het diepe gegooid, auf wiedersehen, goodbye? Mariska de Boer, HR manager bij Fincade, vertelt je over coaching, begeleiding en het Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Hoe overleef je een hittegolf op kantoor?

Hoe overleef je een hittegolf op kantoor?

18-07-2018

De voorspellingen voor het weer van de komende weken geven aan dat het nog wel even subtropisch blijft. Heerlijk, vooral als je op het strand ligt. Maar minder aantrekkelijk op kantoor. Je mist niet alleen alle fun buiten, soms is het binnen ook echt overleven. Hoe je dat doet lees je hier.


Fincade Finance Professional diploma

Fincade Finance Professional diploma

05-10-2018

Wie bij ons aan de slag gaat als Finance Professional is soms al bekend met Finance, bijvoorbeeld vanuit een studie, maar vaak ok helemaal niet. No problem. Wat je niveau ook is, we dagen je op je eigen niveau uit!

Next Step Weekend voor Finance Professionals

Next Step Weekend voor Finance Professionals

12-09-2018

In september deden we iets nieuws. We organiseerden het eerste ‘Next Step Weekend’ voor onze collega’s die bezig zijn met hun Finance Academy-traject.

Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

08-12-2017

Per donderdag 7 december start Dennis Peteri in de rol als opleidingsmanager en hij draagt zorg voor alles dat binnen Fincade gerelateerd is aan de Finance Academy-opleidingstrajecten.