Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik veel sneller ‘ja’ gezegd

02-03-2018

De laatste dag van de maand alweer. Vier weken geleden had ik, Michelle Hoekstra, mijn eerste dag bij Fincade. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik veel sneller ‘ja’ gezegd tegen Fincade. Ik had net als vele young professionals tegenwoordig ook een aantal andere aanbiedingen. Toch heb ik met volle overtuiging voor Fincade gekozen en ik heb nog geen seconde mijn keuze heroverwogen! Waarom? Dat leg ik je uit!

Auteur: Michelle Hoekstra

Lees meerBallast Nedam wil Project Controllers met bouwkundige achtergrond

Ballast Nedam wil Project Controllers met bouwkundige achtergrond

26-02-2018

Ballast Nedam zien hun medewerkers als het belangrijkste kapitaal en willen hen onder meer boeien en binden met uitdagende projecten waar zij hun expertise, liefde voor het vak en ondernemerschap in kunnen leggen. Glenn Hommering (Finance Director Operations Control bij Ballast Nedam Construction) heeft Fincade namelijk gevraagd Project Controllers met een bouwkundige of civiel technische achtergrond voor hen te zoeken. Waarom en hoe dat gaat werken lees je hier!

Wat is jouw personal brand?

Wat is jouw personal brand?

09-02-2018

Durf je jezelf een spiegel voor te houden? Kan je tegen een beetje feedback? Wat is jouw personal brand? Dat zijn zaken waar je als Finance Trainee in je eerste week bij Fincade meteen mee aan de slag gaat. Bij ons ontwikkel je je supersnel tot Finance Professional en daar horen ook vaardigheidstrainingen bij.

Drie young professionals, één doel

Drie young professionals, één doel

30-01-2018

Een opdracht in hetzelfde ziekenhuis, maar toch voor elk van de drie young professionals erg verschillend. Werkzaam in dezelfde ruimte, maar wel op drie verschillende afdelingen. Drie verschillende studie-achtergronden, maar allen met één doel: de opdracht tot een zo goed mogelijk einde brengen en met behulp van eigen initiatief misschien nog wel meer!


Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

08-12-2017

Per donderdag 7 december start Dennis Peteri in de rol als opleidingsmanager en hij draagt zorg voor alles dat binnen Fincade gerelateerd is aan de Finance Academy-opleidingstrajecten.

Fincade gaat verhuizen!

Fincade gaat verhuizen!

25-10-2017

De oplettende bezoeker van onze site was het wellicht al opgevallen. Inderdaad, naast de nieuwe naam en huisstijl, heeft Fincade ook een nieuw adres. Geheel in lijn met die nieuwe naam die beter vertelt wat we doen en met de nieuwe huisstijl die beter aansluit bij wie we zijn, maakt een nieuw kantoorpand onze nieuwe identiteit compleet.

Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

10-10-2017

Bunnik, 10 oktober 2017 – Per vandaag heeft Finance detacheerder Qompetence een nieuwe naam; Fincade, Finance Career Developers. De organisatie die Finance Trainees via de Finance Academy (deta-vast) en interim finance professionals, op tijdelijke basis, inzet en aan wie financiële administraties kunnen worden uitbesteed, wil met de nieuwe naam en huisstijl beter aansluiten op haar dienstverlening in de markt en een basis leggen voor verdere groei.