Wij hebben zin in 2018!

04-01-2018

In de eerste week van het nieuwe jaar kijken wij graag nog even kort terug op het jaar dat achter ons ligt. Want 2017 werd voor ons getekend door veranderingen. Het gehele jaar stond de ontwikkeling van de nieuwe naam centraal. In eerste instantie in kleine kring maar al snel wist iedereen binnen, toen nog, Qompetence dat deze grote verandering er aan zat te komen. En op 10 oktober was het eindelijk zo ver, wij gingen verder door het leven als Finance Career Developers. Eigenlijk voelden wij ons dat al veel langer, maar nu mochten wij ons ook echt zo noemen. Fincade was een feit.

Alsof dat nog niet genoeg was kwam daarbovenop nog het nieuws over de aanstaande verhuizing. Het nieuwe kantoorpand maakte onze nieuwe identiteit compleet. Ondertussen zijn alle dozen uitgepakt en zijn wij weer hard aan het werk vanuit Bunnik.

De positieve lijn die in 2017 is ingezet, gaan we zeker voortzetten in 2018. Om te beginnen doordat ons kantoorpersoneel is uitgebreid met een trainer, een extra office assistant en een recruiter. In 2017 mochten wij maar liefst 30 nieuwe medewerkers verwelkomen, een mooi getal en nog leuker om te vertellen is dat het stuk voor stuk toppers zijn! In 2018 gaan wij er dan ook weer alles aan doen om onze trainees verder te laten groeien in hun carrière en ons team verder uit te breiden met enthousiaste en ambitieuze young professionals. Wij hebben hier onwijs veel zin in en wensen iedereen het allerbeste voor 2018!!

Wil jij ook deel uitmaken van Fincade in 2018? Kijk dan snel bij onze vacatures en kom in contact!

2017

Auteur: Team Fincade

Direct contact Naar onze blog
Nieuwjaarswens-Fincade