Social Event door de ogen van Michelle Velthuizen

23-10-2017

Op zaterdag 14 oktober was het dan zover. Ik mocht als nieuwe professional mee naar het Social Event van Fincade. Alle nieuwe collega’s ontmoeten, verhalen horen over hun ervaring en dat alles onder genot van leuke activiteiten, een hapje en een drankje.

Bij de KartFabrique in Utrecht werd een prisonescape gedaan, een heat gekart en er werd afgesloten met lasergamen. Ondertussen had ik ruim de tijd om mijn nieuwe collega’s te leren kennen, iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen ervaringen. Super leuk om allemaal te horen. Er was niemand strak in pak, gewoon lekker informeel, dit zorgde voor een relaxte sfeer waardoor ik mij direct thuis voel bij Fincade. Ik ben tenslotte pas twee weken in dienst en ik maakte nu al echt deel uit van het social event. Ik werd betrokken in de gesprekken tussen mensen die elkaar vaak al tijden kennen.

Ondanks dat veel collega’s elkaar weinig zien merk je bij het social event dat de Fincanen een team zijn. Dit alles geeft mij het gevoel dat ik hier welkom ben en het bevestigt mijn keuze voor Fincade. Kortom, een leuke locatie, leuke gesprekken en nog leukere mensen.

Auteur: Michelle Velthuizen

Direct contact Naar onze blog
Michelle- Fincade