Crediteurenadministratie: dat kan slimmer!

07-06-2021

De crediteurenadministratie is in veel bedrijven een onzichtbare, bijna vergeten afdeling. Cruciaal voor een gezond bedrijf, dat zeker, maar veelal op de achtergrond bezig met standaardprocessen. En dat is eigenlijk zonde, want stiekem valt er op deze afdeling nog heel veel winst te behalen. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

DBC's? Wat zijn dat?

26-05-2021

Iedereen heeft wel eens een afspraak in het ziekenhuis. Soms is het slechts voor een klein onderzoek, maar er kan ook een groot behandeltraject worden gestart. In elk geval moet alle zorg die door artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis wordt geleverd administratief correct worden verwerkt. Als iemand met klachten in een zorginstelling komt wordt er een zorgtraject geopend. Op basis van de diagnose in combinatie met de behandeling ontstaat een DBC. DBC staat voor Diagnose Behandel Combinatie. Het DBC-zorgproduct bevat alle activiteiten die uitgevoerd zijn in de behandeling. Van intake tot revalidatie.

Hoe kom ik als starter aan mijn droombaan?

12-05-2021

Oké je bent net uit de collegebanken en op zoek naar je eerste baan. Je lijstjes over je kwaliteiten en interesses liggen al klaar. Nu nog die ene baan erbij vinden! Je bekijkt de ene vacature site na de andere. Na een lange dag zoeken en reageren op functies, heb je eigenlijk geen idee waar je nou op hebt gereageerd… Dit moet morgen anders! Maar hoe ga je dit aanpakken? In dit artikel geef ik je een aantal tips.

Als Fieldmanager opdrachten uitdagender maken

03-05-2021

Annemiek Koning krijgt als accountmanager een kick van het uitbreiden van haar netwerk en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Ook begeleidt ze als Fieldmanager de Fincade Finance Professionals bij haar klanten: “Ik vind het echt leuk om te zien hoe een Professional zich ontwikkelt binnen een opdracht”, aldus Annemiek. Wat het onderdeel fieldmanagement in haar functie zo inspirerend maakt, vertelt ze hier.

Doorstuderen? Werken? Deze 3 afwegingen helpen je kiezen

15-04-2021

Wanneer de eindstreep van je bachelor in zicht komt stel je jezelf de vraag; kies ik voor een master of voor een baan? Een lastige vraag. Want in welke richting wil je dan graag een baan of die master? Er is zo veel keus en maak je wel kans op een baan? Ik zet enkele afwegingen voor je op een rijtje. 

Debiteurenbeheer: maak of kraak je relatie

12-04-2021

Het belang van een klantvriendelijk debiteurenbeheer wordt regelmatig onderschat. Een gemiste kans: het maakt of kraakt je relatie. In dit artikel vertellen we je hoe je op een slimme manier bespaart op je incassokosten en vooral hoe je je langgekoesterde relatie behoudt.