Succesvol accountmanagement – het belang van netwerken

24-09-2021

De functie accountmanager is meer dan verkopen alleen. Zeker bij Fincade. Onze accountmanagers hebben te maken met commercie, sales, netwerken en fieldmanagement. Hierover vertelt directeur Marco de Ruiter je hier meer. Met een jarenlange ervaring in de commercie weet hij als geen ander wat een accountmanager bij Fincade op het commerciële vlak moet beheersen!

Wat doet een zorg trainee?

06-07-2021

Een Zorg Trainee van Fincade beschikt over sterkte communicatieve vaardigheden, heeft een kritische en innovatieve blik en is de ideale gesprekspartner voor verschillende partijen. Herken je dit in jezelf? Heb je affiniteit met de zorgsector en ben je een ambitieuze starter? Mooi, want dit is een rol waarin je veel groeipotentie hebt! Maar wat doet een Zorg Trainee nu precies? Je leest het hier!

Crediteurenadministratie: dat kan slimmer!

07-06-2021

De crediteurenadministratie is in veel bedrijven een onzichtbare, bijna vergeten afdeling. Cruciaal voor een gezond bedrijf, dat zeker, maar veelal op de achtergrond bezig met standaardprocessen. En dat is eigenlijk zonde, want stiekem valt er op deze afdeling nog heel veel winst te behalen. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

DBC's? Wat zijn dat?

26-05-2021

Iedereen heeft wel eens een afspraak in het ziekenhuis. Soms is het slechts voor een klein onderzoek, maar er kan ook een groot behandeltraject worden gestart. In elk geval moet alle zorg die door artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis wordt geleverd administratief correct worden verwerkt. Als iemand met klachten in een zorginstelling komt wordt er een zorgtraject geopend. Op basis van de diagnose in combinatie met de behandeling ontstaat een DBC. DBC staat voor Diagnose Behandel Combinatie. Het DBC-zorgproduct bevat alle activiteiten die uitgevoerd zijn in de behandeling. Van intake tot revalidatie.

Hoe kom ik als starter aan mijn droombaan?

12-05-2021

Oké je bent net uit de collegebanken en op zoek naar je eerste baan. Je lijstjes over je kwaliteiten en interesses liggen al klaar. Nu nog die ene baan erbij vinden! Je bekijkt de ene vacature site na de andere. Na een lange dag zoeken en reageren op functies, heb je eigenlijk geen idee waar je nou op hebt gereageerd… Dit moet morgen anders! Maar hoe ga je dit aanpakken? In dit artikel geef ik je een aantal tips.

Als Fieldmanager opdrachten uitdagender maken

03-05-2021

Annemiek Koning krijgt als accountmanager een kick van het uitbreiden van haar netwerk en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Ook begeleidt ze als Fieldmanager de Fincade Finance Professionals bij haar klanten: “Ik vind het echt leuk om te zien hoe een Professional zich ontwikkelt binnen een opdracht”, aldus Annemiek. Wat het onderdeel fieldmanagement in haar functie zo inspirerend maakt, vertelt ze hier.