Succesvol accountmanagement – het belang van netwerken

24-09-2021

De functie accountmanager is meer dan verkopen alleen. Zeker bij Fincade. Onze accountmanagers hebben te maken met commercie, sales, netwerken en fieldmanagement. Hierover vertelt directeur Marco de Ruiter je hier meer. Met een jarenlange ervaring in de commercie weet hij als geen ander wat een accountmanager bij Fincade op het commerciële vlak moet beheersen!

Wat doet een zorg trainee?

06-07-2021

Een Zorg Trainee van Fincade beschikt over sterkte communicatieve vaardigheden, heeft een kritische en innovatieve blik en is de ideale gesprekspartner voor verschillende partijen. Herken je dit in jezelf? Heb je affiniteit met de zorgsector en ben je een ambitieuze starter? Mooi, want dit is een rol waarin je veel groeipotentie hebt! Maar wat doet een Zorg Trainee nu precies? Je leest het hier!

Crediteurenadministratie: dat kan slimmer!

07-06-2021

De crediteurenadministratie is in veel bedrijven een onzichtbare, bijna vergeten afdeling. Cruciaal voor een gezond bedrijf, dat zeker, maar veelal op de achtergrond bezig met standaardprocessen. En dat is eigenlijk zonde, want stiekem valt er op deze afdeling nog heel veel winst te behalen. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

DBC's? Wat zijn dat?

26-05-2021

Iedereen heeft wel eens een afspraak in het ziekenhuis. Soms is het slechts voor een klein onderzoek, maar er kan ook een groot behandeltraject worden gestart. In elk geval moet alle zorg die door artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis wordt geleverd administratief correct worden verwerkt. Als iemand met klachten in een zorginstelling komt wordt er een zorgtraject geopend. Op basis van de diagnose in combinatie met de behandeling ontstaat een DBC. DBC staat voor Diagnose Behandel Combinatie. Het DBC-zorgproduct bevat alle activiteiten die uitgevoerd zijn in de behandeling. Van intake tot revalidatie.

Debiteurenbeheer: maak of kraak je relatie

12-04-2021

Het belang van een klantvriendelijk debiteurenbeheer wordt regelmatig onderschat. Een gemiste kans: het maakt of kraakt je relatie. In dit artikel vertellen we je hoe je op een slimme manier bespaart op je incassokosten en vooral hoe je je langgekoesterde relatie behoudt.

Vaardigheden als basis, niet het boekhoudprogramma!

29-03-2021

Het uitgekozen boekhoudprogramma wordt binnen veel bedrijven op een gegeven moment gezien als het allerbelangrijkste. Het gaat pas mis wanneer een bedrijf het boekhoudprogramma ziet als het walhalla waar elke potentiële kandidaat hoe dan ook ervaring mee moet hebben. Een onrealistische verwachting: je leert toch ook niet autorijden in vier verschillende auto’s?