Juiste match met finance professionals die je nooit zou uitnodigen

15-07-2019

Het vinden van de juiste finance professional voor je team is tijdrovend, intensief en lastig. Mark Wolswijk, Business Unit Controller bij Siemens Mobility heeft hier iets op gevonden. Door een aantal principes los te laten werkt hij nu met finance professionals die snel van toegevoegde waarde zijn, maar die hij anders nooit zou hebben ontmoet.

Het boeien en binden van millennials

27-06-2018

Want waar het woord KLANT binnen Fincade standaard met hoofdletters wordt geschreven, wordt ook de lettergrootte van het woord TALENT de afgelopen jaren alsmaar groter en groter. Hoe bind en boei je die getalenteerde finance professionals die in toekomst het verschil gaan maken in jouw organisatie?

Is automatisering een bedreiging voor de finance professional?

30-05-2018

Nemen automatisering en kunstmatige intelligentie de komende jaren de banen van financials over? Sommige onderzoeken voorspellen dat 30% tot 50% van de banen in finance uiteindelijk overbodig wordt. Of levert automatisering juist nieuwe uitdagingen en kansen op, en welke zouden dat dan zijn? Marco de Ruiter, directeur bij Fincade, heeft er vertrouwen in. Lees hier zijn blog!

Op zoek naar professionals? Lees deze 3 verborgen talenten van Generatie Y

11-01-2018

Hoe kritisch kun je nog zijn als je op zoek bent naar nieuwe collega’s? Veel organisaties hebben te maken met een ‘war on talent’. Kom je nog weg met het alleen uitnodigen van ervaren kandidaten of jonge talenten van de generatie Y? En waarom zou je voor een ervaren kandidaat of een slim, jong talent kiezen? Lees hoe talent van de generatie Y zich verhoudt tot ervaring in de volgende drie situaties.

Overzicht wijzigingen RZ18a/RZ18b

20-11-2017

De jaarlijkse update van de wet- en regelgeving MSZ zorgt in menig zorgadministratie-team voor enige consternatie. Nog niet begonnen aan of op zoek naar een overzicht van alle wijzigingen? De DBC-adviseurs en specialisten van Fincade hebben het werk al uit handen genomen en delen graag hun kennis met jouw team. 

De Miljoenennota 2017: Wat gaat er veranderen in de gezondheidszorg?

26-09-2017

Om in de woorden van Koning Willem-Alexander te spreken: "Het is belangrijk dat meer mensen gaan profiteren van de economische voorspoed", maar wat betekent dit voor jouw gezondheidsinstelling? Pim Caris deelt zijn mening in deze blogpost. Lees verder!