We weten hoe je heet

19-10-2018

Beetje gekke titel en misschien zelfs een beetje eng? Relax, het gaat erom dat we een bedrijf zijn waar we elkaar goed kennen, we oog hebben voor elkaar, zowel op het persoonlijke vlak als in wensen en ambities op het zakelijke.

Dat we dat persoonlijke belangrijk vinden merk je al vóórdat je bij ons start. Wil je eerst nog even op reis, je laatste vak afronden of gewoon nog even niets? Geen probleem, je kunt elke maand van het jaar bij ons instromen. We houden rekening met jou. Als jij er klaar voor bent, zijn wij dat ook. Je start dan in een groep met meerdere trainees.

We houden de grootte van de groep zo dat je elkaars namen kunt onthouden en je gezellig met elkaar kunt optrekken in die eerste maand. Op je eerste werkdag maken we uitgebreid kennis met elkaar en in de pauzes lunchen we samen. In je tweede week ga je iets gezelligs met je groep doen. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld al naar een escaperoom gegaan, maar pannenkoeken eten is tot nu toe de favoriet. Wil jij dit ook? Ga dan nu naar de vacatures en solliciteer!

Direct contact Naar het nieuws
Fincade Finance Traineeship Oktober