Kennisavond Robotisering in Finance

29-11-2018

Na die eerste, intensieve maand met elkaar op kantoor zien onze professionals elkaar niet meer zo vaak. Ze gaan dan natuurlijk aan de slag bij een van onze klanten en niet allemaal bij dezelfde. Om toch een goede band met elkaar te houden organiseren we regelmatig gezellige en vaak ook informatieve evenementen. In november gingen we bijvoorbeeld met elkaar aan de slag met het onderwerp Robotisering.

Robotisering en Finance?

Eerder las je bij ons al waarom Robotisering wel van invloed is op de moderne Financial, maar geen bedreiging. Een gastspreker verzorgde een informatieve avond over hoe bij zijn afdeling een echte Robot aan het werk is gegaan.

Maar onze meetings zijn nooit alleen informatief. We gaan ook altijd aan de slag, in dit geval met een conceptidee voor een nieuwe robot. Creatieve ideeën genoeg: van het wegautomatiseren van vervelende collega’s tot een oplossing voor diabetici. De uiteindelijke winnaar van de avond was het team dat een robot bedacht voor het verwerken van de notulen bij een vergadering!

Robotisering Fincade

Borrel

Uiteraard sloten we de avond af met een borrel. Fijn om dan even de tijd te hebben om bij te praten met je collega’s en alles te horen over wat hen bezig houdt.

Wil jij ook gave finance opdrachten doen en daarnaast veel leren? Bij een van onze klanten en tijdens opleidingen en meetings werken met net zo enthousiaste collega’s? Laat dat dan nu weten! Check hier jouw carrièremogelijkheden bij Fincade.

Direct contact Naar het nieuws
Robotisering in Finance