Always Hungry het nieuwe jaar in

03-01-2019

Het eerste volledige jaar waarin wij onszelf Finance Career Developers mochten noemen ligt achter ons. En wat was 2018 een succesvol jaar. We zijn enorm gegroeid! In 2018 is Fincade maar liefst 30% groter geworden. We hebben veel nieuwe collega’s en klanten mogen verwelkomen en we hebben bestaande klanten langer mogen verblijden met de inzet van onze fantastische Finance Professionals 3.0.

Op deze ontwikkelingen zijn we trots, maar dat betekent niet dat we achterover gaan leunen. We zijn namelijk ‘Always Hungry’, een belangrijke kernwaarde voor ons. Het succes van 2018 hebben we gevierd en nu gaan we verder. Verder met het ontwikkelen van onze Finance Academy bijvoorbeeld. Elke maand is de training die gegeven wordt weer een stukje beter dan die van de maand ervoor. Ook als het gaat om de begeleiding van de Finance Professionals bij onze klanten, wij blijven kritisch op onszelf.

Wil jij in 2019 ook onderdeel worden van dit gave bedrijf? Laten we afspreken! Wil jij ons team versterken met jouw talenten? Stroom dan in in onze Finance Academy. Ook als je geen studie-achtergrond hebt in Finance, kan jij je carrière bij ons komen starten. Hoe dat een succes kan worden? Lees het verhaal van Bianca of Roel. Daarna spreken we elkaar ongetwijfeld snel!

Direct contact Naar het nieuws
Fincade 2019