Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

10-10-2017

Nieuwe naam en huisstijl past beter bij markt en dienstverlening

Bunnik, 10 oktober 2017 – Per vandaag heeft Finance detacheerder Qompetence een nieuwe naam; Fincade, Finance Career Developers. De organisatie die Finance Trainees via de Finance Academy (deta-vast) en interim finance professionals, op tijdelijke basis, inzet en aan wie financiële administraties kunnen worden uitbesteed, wil met de nieuwe naam en huisstijl beter aansluiten op haar dienstverlening in de markt en een basis leggen voor verdere groei.

Fincade, Finance Career Developers

Directeur Marco de Ruiter: “Sinds onze start in 2001 hebben we een forse ontwikkeling meegemaakt. Dat komt mede doordat we allemaal mensen zijn die altijd beter willen worden, verder willen komen en door willen leren. Allemaal op onze eigen manier, maar je organisatie verandert dan ook. Dan kijk je in 2017 terug en zie je dat wie je bent, je naam en wat je uitstraalt niet helemaal meer op elkaar aansluit”. 

De naam Finance Career Developers, Fincade, vertelt beter waar de organisatie voor staat. “Het ontwikkelen van financiële carrières van starters en young professionals staat centraal, net als onze opdrachtgevers laten groeien door de inzet van deze talenten. Dat kan door uit de Finance Academy op enig moment een Finance trainee van Fincade in dienst te nemen, maar ook door de tijdelijke inzet van een interim finance professional, of omdat je je financiële administratie aan ons uitbesteedt.”, aldus de Ruiter.

Nieuwe huisstijl en website fincade.nl

Niet alleen de naam van de organisatie is veranderd. Ook de huisstijl is aangepakt. Volgens de Ruiter past deze nu beter bij de ambities van Fincade. De Ruiter: “Bij ons staat de mens op nummer 1, altijd. Dat is aan de ene kant logisch omdat ons businessmodel draait op de inzet van onze talenten, maar dat is de ‘harde kant’. Er is ook een ‘softe kant’ en dat betekent dat we het belangrijk vinden dat mensen zich goed voelen bij ons. Dat ze voldoende uitgedaagd worden, waardering krijgen, verantwoordelijkheid en ruimte om zelf hun finance carrière vorm te geven. Dan telt zelfs een huisstijl mee. Dat is ook ons visitekaartje aan de generatie Y, waaruit we de talenten van morgen moeten werven die bij onze klanten het verschil gaan maken.”

Contact
Misschien heb je naar aanleiding van dit persbericht een vraag, of wil je gewoon om een andere reden met ons in contact komen. Bel of mail met ons, of laat een bericht achter via de contactpagina.

Direct contact Naar het nieuws