Wat we te bieden hebben, maar dan op tv…

15-02-2019

Online, zoals op deze website en social media, kun je ons goed leren kennen. Maar als je een finance professional zoekt ter ondersteuning van je organisatie, of als je carrière wil maken in finance, had je ook echt even naar ‘Holland van Boven’ moeten kijken. Niet gezien? Niet getreurd, we hebben het item waarin Marco de Ruiter over onze mooie organisatie verteld natuurlijk voor je bewaard.

Holland van Boven

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. In het programma worden mensen geportretteerd die hun verhaal vertellen en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. In die laatste categorie worden bedrijven en hun dienstverlening belicht.

Diensten Fincade belicht

In aflevering 3 van dit jaar, die op 20 januari werd uitgezonden, konden wij laten zien wat we waard zijn. Dat kan je wel aan Marco overlaten. Wat je van hem in deze aflevering kunt verwachten? Een toelichting op onze drie vormen van dienstverlening:

Wij, in 2 minuutjes

Op zoek naar een Finance Professional? Of je laten opleiden tot een Finance Professional 3.0? Leun dan even rustig 2 minuten achterover terwijl je deze video bekijkt. Tot snel!

Direct contact Naar het nieuws