Fincade gaat verhuizen!

25-10-2017

De oplettende bezoeker van onze site was het wellicht al opgevallen. Inderdaad, naast de nieuwe naam en huisstijl, heeft Fincade ook een nieuw adres. Geheel in lijn met die nieuwe naam die beter vertelt wat we doen en met de nieuwe huisstijl die beter aansluit bij wie we zijn, maakt een nieuw kantoorpand onze nieuwe identiteit compleet. Tegen het einde van dit jaar staat de verhuizing naar ons nieuwe pand in Bunnik gepland. Het pand is centraal gelegen, op enkele autominuten vanaf de A12 en op loopafstand van een NS-station.

Het kantoorpand wordt momenteel verbouwd en ingericht naar onze wensen, waarbij aandacht is besteed aan transparantie en lichtinval, mede als gevolg van de aanwezigheid van een atrium. De inrichting krijgt een nieuwe, moderne en frisse uitstraling zodat het voor al onze medewerkers zal aanvoelen als hun ‘thuis’.

Het kantoor biedt onderdak aan diverse kantoorkamers, spreekkamers en vergaderruimtes, een kantine en dakterras. Daarnaast zal het nieuwe pand ook worden voorzien van moderne trainingsfaciliteiten. Meerdere trainingsruimtes worden gerealiseerd om de talenten binnen onze Finance Academy een vliegende start te geven van hun financiële carrière. Maar ook gelet op de terugkomdagen en technical meetings voor onze ervaren professionals, is het kunnen beschikken over goed ingerichte trainingsfaciliteiten een must. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze collega’s doorlopend blijven beschikken over de actuele kennis die nodig is om onze opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn.

Met dit nieuwe pand is Fincade klaar voor toekomst!

Direct contact Naar het nieuws
Regulierenring 10