Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

08-12-2017

Per donderdag 7 december start Dennis Peteri in de rol als opleidingsmanager en draagt hij zorg voor alles dat binnen Fincade gerelateerd is aan de Finance Academy-opleidingstrajecten.

Dennis is een senior professional, hij werkt sinds begin 2009 voor Fincade en heeft de afgelopen jaren uiteenlopende interimopdrachten vervuld voor diverse opdrachtgevers. Mede hierdoor heeft hij een brede praktische financiële kennis die hij graag wil inzetten voor Fincade.

Er staat een gedegen en goed gebalanceerd basistraject bestaande uit trainingen gericht op vakinhoudelijke kennis en trainingen gericht op vaardigheden. Daarnaast is er het vervolgtraject bestaande uit de diverse terugkomdagen.

Dennis zal vanwege zijn ruime praktijkervaring er ook voor zorgen dat de aangeboden opleidingen blijven aansluiten bij de behoeften in de markt. We zijn verheugd dat Dennis bereid is gevonden om deze taken op zich te nemen. Voor de trainees betekent dit ook dat er in de persoon van Dennis een vaste vraagbaak op kantoor beschikbaar is waar inhoudelijke vragen op een centrale plaats gesteld kunnen worden.

Vanaf deze plaats wensen we Dennis veel succes toe bij de invulling van deze nieuwe functie!

Direct contact Naar het nieuws
Dennis-Trainer-Fincade