Wat we te bieden hebben, maar dan op tv…

15-02-2019

Als je een finance professional zoekt ter ondersteuning van je organisatie, of als je carrière wil maken in finance, had je ook echt even naar ‘Holland van Boven’ moeten kijken. Niet gezien? Niet getreurd, we hebben het item natuurlijk voor je bewaard.

Always Hungry het nieuwe jaar in

03-01-2019

Het eerste volledige jaar waarin wij onszelf Finance Career Developers mochten noemen ligt achter ons. En wat was 2018 een succesvol jaar. We zijn enorm gegroeid!

Get up and grow

31-12-2018

Elk jaar heb je weer die goede voornemens. Dit jaar ga je écht je leven omgooien. Je gaat iets doen wat jou gelukkig maakt. Wat jou beter maakt. Die topbaan vinden en alles bereiken wat je wil.

Kennisavond Robotisering in Finance

29-11-2018

Na die eerste, intensieve maand met elkaar op kantoor zien onze professionals elkaar niet meer zo vaak. Ze gaan dan natuurlijk aan de slag bij een van onze klanten en niet allemaal bij dezelfde. Om toch een goede band met elkaar te houden organiseren we regelmatig gezellige en vaak ook informatieve evenementen. In november gingen we bijvoorbeeld met elkaar aan de slag met het onderwerp Robotisering.

We weten hoe je heet

19-10-2018

Beetje gekke titel en misschien zelfs een beetje eng? Relax, het gaat erom dat we een bedrijf zijn waar we elkaar goed kennen, we oog hebben voor elkaar, zowel op het persoonlijke vlak als in wensen en ambities op het zakelijke.

Fincade Finance Professional diploma

05-10-2018

Wie bij ons aan de slag gaat als Finance Professional is soms al bekend met Finance, bijvoorbeeld vanuit een studie, maar vaak ok helemaal niet. No problem. Wat je niveau ook is, we dagen je op je eigen niveau uit!