Nieuwsarchief

Always Hungry het nieuwe jaar in

03-01-2019

Het eerste volledige jaar waarin wij onszelf Finance Career Developers mochten noemen ligt achter ons. En wat was 2018 een succesvol jaar. We zijn enorm gegroeid!

Get up and grow

31-12-2018

Elk jaar heb je weer die goede voornemens. Dit jaar ga je écht je leven omgooien. Je gaat iets doen wat jou gelukkig maakt. Wat jou beter maakt. Die topbaan vinden en alles bereiken wat je wil.

Kennisavond Robotisering in Finance

29-11-2018

Na die eerste, intensieve maand met elkaar op kantoor zien onze professionals elkaar niet meer zo vaak. Ze gaan dan natuurlijk aan de slag bij een van onze klanten en niet allemaal bij dezelfde. Om toch een goede band met elkaar te houden organiseren we regelmatig gezellige en vaak ook informatieve evenementen. In november gingen we bijvoorbeeld met elkaar aan de slag met het onderwerp Robotisering.

We weten hoe je heet

19-10-2018

Beetje gekke titel en misschien zelfs een beetje eng? Relax, het gaat erom dat we een bedrijf zijn waar we elkaar goed kennen, we oog hebben voor elkaar, zowel op het persoonlijke vlak als in wensen en ambities op het zakelijke.

Fincade Finance Professional diploma

05-10-2018

Wie bij ons aan de slag gaat als Finance Professional is soms al bekend met Finance, bijvoorbeeld vanuit een studie, maar vaak ok helemaal niet. No problem. Wat je niveau ook is, we dagen je op je eigen niveau uit!

Next Step Weekend voor Finance Professionals

12-09-2018

In september deden we iets nieuws. We organiseerden het eerste ‘Next Step Weekend’ voor onze collega’s die bezig zijn met hun Finance Academy-traject.

Met trots presenteren wij: onze nieuwe trainer

08-12-2017

Per donderdag 7 december start Dennis Peteri in de rol als opleidingsmanager en hij draagt zorg voor alles dat binnen Fincade gerelateerd is aan de Finance Academy-opleidingstrajecten.

Fincade gaat verhuizen!

25-10-2017

De oplettende bezoeker van onze site was het wellicht al opgevallen. Inderdaad, naast de nieuwe naam en huisstijl, heeft Fincade ook een nieuw adres. Geheel in lijn met die nieuwe naam die beter vertelt wat we doen en met de nieuwe huisstijl die beter aansluit bij wie we zijn, maakt een nieuw kantoorpand onze nieuwe identiteit compleet.

Fincade nieuwe naam finance detacheerder Qompetence

10-10-2017

Bunnik, 10 oktober 2017 – Per vandaag heeft Finance detacheerder Qompetence een nieuwe naam; Fincade, Finance Career Developers. De organisatie die Finance Trainees via de Finance Academy (deta-vast) en interim finance professionals, op tijdelijke basis, inzet en aan wie financiële administraties kunnen worden uitbesteed, wil met de nieuwe naam en huisstijl beter aansluiten op haar dienstverlening in de markt en een basis leggen voor verdere groei.