SYSQA

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. Zij geven starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren bij hun opdrachtgevers.

Opdracht: Het ontzorgen van SYSQA en haar medewerkers op het vlak van de financiën en alles wat hierbij komt kijken.

De werkzaamheden bij opdrachtgever SYSQA in de praktijk

Niet alleen de boekhouding, meer steeds meer onderwerpen vallen onder het takenpakket van onze Finance Professional. Regelmatig is er overleg met de Controller over hoe zaken verbeterd of voorkomen kunnen worden, maar ook de directie komt regelmatig langs om te sparren over zeer diverse onderwerpen.

In de praktijk is er dus sprake van een breed pakket aan werkzaamheden. De meest voorkomende taken zaken zijn: het verzorgen van verkoopfacturatie, het verwerken van inkoopfacturatie, de salarisadministratie, het opstellen van rapportages / omzetoverzichten en het voeren van de projectadministratie.

Het resultaat bij onze opdrachtgever

Dagelijks wordt een bijdrage geleverd aan het ontzorgen van SYSQA. Daarnaast wordt binnen enkele maanden een nieuwe applicatie in gebruik genomen. Hiermee wordt het werk rondom declaraties vereenvoudigd en verbeterd.

We werken al langere tijd voor SYSQA. Daarom hebben al meerdere Finance Professionals met deze klant kennis gemaakt. Eén van deze collega’s heeft een rapportagetool geïmplementeerd die de directie dagelijks laat zien hoe de onderneming ervoor staat. Zonder dat hiervoor handmatige handelingen verricht hoeven te worden.

Wil jij dit ook? Sollciteer nu

Terug naar het overzicht
Klant Fincade SYSQA