Veenman

Veenman biedt oplossingen op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen. Je kunt hen kenmerken als een IT kennis- en implementatiepartner. 

Opdracht: ondersteunen van de afdeling Contract Management

In anderhalf jaar tijd zijn er heel veel processen en taken geëvalueerd. Waar mogelijk zijn deze efficiënter ingericht. Daarnaast hebben we ook de afdeling Finance & Controlling ondersteund.

De werkzaamheden bij opdrachtgever Veenman in de praktijk

De dagelijkse werkzaamheden zijn vooral gericht op Controlling. We stellen rapportages op, evalueren facturatieprocessen en voeren marge-analyses uit. Kortom, we zorgen ervoor dat de juiste 'stuur'-informatie bij het management terecht komt, zodat zij hier de juiste conclusies aan kunnen verbinden.

Aanvullend bieden we ondersteuning bij het verwerken van contracten en facturen en bij het opstellen van rapportages voor de afdeling Sales.

Het resultaat bij onze opdrachtgever

Mede dankzij onze inspanningen is…

  • de facturatie volledig up to date, net als de opvoer van nieuwe contracten en de afhandeling van oude contracten.
  • de afdeling Contract Management nu zo ingericht dat de werkzaamheden niet meer door 4,5 FTE, maar met 2,5 FTE uitgevoerd kunnen worden.
  • door middel van marge-analyses zijn extra servicemarges gefactureerd.
  • een informatievoorziening opgezet voor het vervangen van slecht renderende contracten, met als gevolg dat proactief verliezen voorkomen kunnen worden.

Al met al iets waar we natuurlijk trots op zijn!

Wil jij dit ook? Solliciteer dan nu!

Terug naar het overzicht
Fincade klant Veenman