Kan ik als interimmer ook een vast contract krijgen?

Je weet nog niet helemaal wat je wilt met je carrière. Eigenlijk zou je wel bij meerdere bedrijven ‘in de keuken willen kijken’. Gewoon omdat je van afwisseling houdt, of om te ontdekken wat bij je past. Maar hoe doe je dat? Jobhoppen is een optie, maar levert ook heel veel baan- en financiële onzekerheid op. Dan misschien toch maar beter op een vaste plek in dienst? Maar wat als je dat na een paar maanden toch wel wat saai gaat vinden?

Zit jij ook met deze vragen? Kies er dan voor om te interimmen via een detacheringsbureau zoals Fincade. Veel andere young finance professionals gingen je voor!

Wat zijn de voordelen van interimmen bij Fincade?

Fincade brengt de voordelen van interimmen naar je toe, maar houdt de nadelen van de onzekerheid bij je weg:

 • Bij Fincade krijg je geen contract voor de duur van je project, maar zekerheid over je baan. Bijvoorbeeld in de vorm van een jaarcontract of een vast contract.
 • Als je gaat interimmen via Fincade krijg je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven ‘in de keuken te kijken’. Dit helpt je te ontdekken wat je leuk vindt, wat je kwaliteiten zijn en welke organisaties bij je passen.
 • Doordat je bij verschillende bedrijven aan de slag gaat, ontwikkel je een groot netwerk. Dat kan later in je carrière goed van pas komen.
 • Fincade biedt je continu persoonlijke begeleiding en coaching on the job, waardoor jij razendsnel groeit als professional. Zo doe je in 2 jaar wel 5 jaar aan ervaring op!
 •  Interimmen geeft je de kans om je te onderscheiden. Op de afdeling waar je aan de slag gaat is namelijk vaak iets aan de hand: een bedrijf groeit bijvoorbeeld heel hard of er is een reorganisatie gaande. Je zult dan merken dat er extra ogen op je gericht zijn. Dit geeft jou de kans om te shinen.
 • Omdat je niet (vast) in dienst bent bij het bedrijf, hoef je je niet druk te maken over de interne politiek. Ook zul je niet zo snel vergroeid raken met je werkplek.
 • Je kunt natuurlijk ook als zzp’er gaan interimmen. Maar als je interimt via Fincade ben je niet zelf verantwoordelijk voor je acquisitie. Jij hoeft de bedrijven niet te bellen of ze jouw hulp kunnen gebruiken, dat doet het accountmanagement voor jou. Je hebt ook geen rompslomp van offertes en facturen, Fincade stort je salaris gewoon elke maand keurig op tijd.

Spreekt bovenstaande je aan, dan ben je toe aan een job als interimmer bij Fincade. Een vaste job als finance professional bij Fincade en gedetacheerd worden bij opdrachtgevers. Zo heb je de ideale combinatie van vastigheid en toch wisselende interim opdrachten.

Hebben we je overtuigd? Bekijk dan nu onze interim vacatures.

Vacatures

Een interim financial via Fincade is ook voor opdrachtgevers interessant

Je bent op zoek naar een talentvolle finance professional, maar wilt niet direct een nieuwe medewerker op de payroll? Of je hebt behoefte aan (tijdelijk) hoogopgeleid personeel? Bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of zwangerschap, bij speciale projecten of als extra ondersteuning bij grote drukte? Kies dan voor een interim financial van Fincade.

Ook voor opdrachtgevers heeft detachering via Fincade namelijk veel voordelen:

 • Onze interim professionals zijn formeel in dienst bij Fincade. Wij betalen het salaris, lopen het werkgeversrisico en zijn verantwoordelijk voor de investering om hun talenten optimaal te ontwikkelen.
 • Fincade professionals hebben een intensieve selectieprocedure doorlopen en worden continu bijgeschoold. Daardoor ben je ervan verzekerd dat de interim professionals die we aan je voorstellen voldoende finance kennis in huis hebben én beschikken over de juiste soft skills.
 • Fincade betrekt je nauw bij de selectie van die interim financials die het beste bij jullie passen. Ook tijdens de detacheringsperiode houden we regelmatig contact, zowel met jou als met de professional.
 • Onze professionals hebben een brede kennis van de markt, een frisse blik op je bedrijf en zijn snel inzetbaar.
 • Tijdens de detacheringsperiode heb je de kans om onze interim professionals beter te leren kennen. Wil je ze op enig moment (toch) aan je team toevoegen? Dan kan dat. Deze mogelijkheid bieden wij alleen na een detacheringsperiode van 23 maanden bij professionals die via de Fincade Finance Academy werkzaam zijn.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met Fincade.

Vraag naar de mogelijkheden van detachering

Fincade

Fincade is (onder andere) een financieel detacheringsbureau. Onze naam, Fincade, staat voor FINance CAreer DEvelopers. Waarom die naam? Wij detacheren niet alleen, wij leiden ook talentvolle en ambitieuze starters en young professionals in finance op.

Zo geven wij hen de kans om de allerbeste finance professionals te worden. En daar plukken onze opdrachtgevers de vruchten van.

Geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Fincade? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.