Cases

Uit ervaring weten we hoe fijn het is om te lezen wat de professionals van Fincade voor je bedrijf kunnen betekenen. Daarom vragen we regelmatig aan klanten om te vertellen over over de samenwerking met Fincade. Lees de volgende cases eens!

Als het goed is, is het goed

Finance Professionals van Fincade doen het goed en groeien bij Westerman Multimodal Logistics . CFO Albert Konter vertelt over hun positieve rol bij de verandering van het businessmodel.

Finance Professionals met iets extra’s

Met 8 jaar aan ervaringen met Finance Professionals van Fincade kan je wel iets over ons vertellen, zo dachten wij. En dus zochten we Dauphine Noordanus op voor een interessant gesprek over Finance in de Zorg en hoe onze professionals daarin een enthousiaste, vernieuwende bijdrage leveren.

Jonge frisse mensen op de zorgadministratie van Altrecht

Altrecht is er voor mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte. Op haar afdeling Zorgadministratie werken 130 mensen, waaronder inmiddels ook drie Fincanen. We vroegen Leontine Poolman, Senior Teammanager Zorgadministratie, naar haar ervaringen met onze collega’s.

Juiste match met finance professionals die je nooit zou uitnodigen

Het vinden van de juiste finance professional voor je team is tijdrovend, intensief en lastig. Mark Wolswijk, Business Unit Controller bij Siemens Mobility heeft hier iets op gevonden. Door een aantal principes los te laten werkt hij nu met finance professionals die snel van toegevoegde waarde zijn, maar die hij anders nooit zou hebben ontmoet.

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.