Bekijk submenu Sluit submenu

Wij zijn Fincade, Finance Career Developers

Fincade (voorheen Qompetence) staat voor FINance CAreer DEvelopers. We geven starters en young professionals de kans de beste finance professionals te worden en laten onze opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. Hier leer je ons beter kennen.


Fincade voor starters en young professionals

We bieden je als starter of young professionals de kans je finance carrière écht een vlucht te laten nemen. Door een unieke combinatie van werken, leren, continue persoonlijke begeleiding en coaching word jij de finance professional 3.0 waar onze opdrachtgevers enthousiast over zijn. Hierbij voer je overigens zelf de regie. Daarnaast zijn we gewoon een fijne, leuke organisatie om voor te werken. Check vooral de ervaringen die je toekomstige collega’s zelf hebben geschreven.

Bekijk onze vacatures


Fincade is partner in finance voor opdrachtgevers

Als organisatie met de nodige finance uitdagingen kom je bij ons voor de juiste finance professionals die je het liefst zou willen overnemen, via de Fincade Finance Academy. Of je wendt je tot ons omdat je gedegen ondersteuning wilt bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management. En je kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn je partner in finance. We zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.

Meer over onze services


Continue groei in dna

Wij leven van en voor groei, hebben een continue honger naar kennis. Dat zit in ons en is ook een voorwaarde voor ons succes. We helpen jou als opdrachtgever groeien, door ook zelf als finance professionals inhoudelijk continu te blijven groeien. We zijn niet voor niets Finance Career Developers! Je ziet het ook terug in onze kernwaarden; ‘never, ever stop learning’.

Kwaliteit, altijd beter willen

We onderscheiden ons ook door het feit dat we, hoe tevreden we ook mogen zijn met wat we doen, altijd beter willen en verder willen. Het is een uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen en continue te zoeken naar de beste oplossingen waarmee we je helpen je doelstellingen te realiseren. Of je nu opdrachtgever bent of (toekomstige) collega. Noem het kwaliteit. De honger naar verbetering zit in ieder geval in ons dna.

Je kunt rekenen op:

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik