Bekijk submenu Sluit submenu

Privacy Policy en Cookieverklaring

Privacy policy

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig op deze website

FINCADE B.V. (hierna ook wel ‘we’ of ‘wij’ genoemd) heeft maatregelen genomen om deze website te beveiligen, misbruik van gegevens te voorkomen en houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR).

We nemen je privacy serieus en zullen informatie over jou, als gebruiker van onze diensten, op een veilige manier verwerken en gebruiken. Dit document beschrijft het door FINCADE B.V. gevoerde beleid ten aanzien van privacy en beveiliging. We raden je aan deze Privacy Policy aandachtig door te nemen.

Wie is FINCADE B.V.?

FINCADE B.V. is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de Regulierenring 10, 3981 LB, te Bunnik. Ons KvK nummer is 39074823. We bieden diensten aan op het gebied van Finance & Control.

Welke informatie we verzamelen en verwerken en waarom

Inschrijving nieuwsbrief

Om via een e-mailnieuwsbrief op de hoogte te worden gehouden van onze nieuwtjes, artikelen en vacatures moeten de volgende gegevens worden ingevoerd:

  • e-mailadres

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met de tool Hello Dialog. Je e-mailadres wordt met hen gedeeld.

Contactformulier

Om je vragen, die je via deze website aan ons hebt gesteld via het contactformulier, te kunnen beantwoorden moeten de volgende gegevens worden ingevoerd:

  • naam
  • e-mailadres

Gegevens van (potentiële) klanten worden via e-mail gedeeld met een accountmanager en geadministreerd in CRM systeem Lift.

Solliciteren

Ben je enthousiast over een van onze vacatures? Dan kan je op fincade.nl/vacatures solliciteren door je LinkedIn profiel aan ons door te sturen, of door een sollicitatieformulier in te vullen. De gegevens van je LinkedIn profiel en de gegevens die we van je vragen in het formulier hebben we nodig om je sollicitatie goed te kunnen verwerken. De volgende gegevens vragen we van je:

  • LinkedIn profiel

of

  • voornaam
  • achternaam
  • tussenvoegsel
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • curriculum vitae

Deze gegevens worden met niemand gedeeld en door de recruiter verwerkt in een Excelbestand & in file gehouden (bij een succesvolle sollicitatie) of vernietigd binnen een maand na het ontvangen van de sollicitatie (mocht er toch geen match zijn).

Testresultaten

Wanneer je de analytische testvragen op onze site hebt gemaakt en de uitslag ontvangen hebt dan kun je ons vragen om contact met je op te nemen naar aanleiding van je testresultaat. We vragen je dan de volgende gegevens in te vullen om contact met je op te kunnen nemen over een eventuele match.

  • voornaam
  • achternaam
  • e-mail adres

Deze gegevens worden met niemand gedeeld en intern in Excel verwerkt door de recruiter.

Sollicitatieformulier

Wanneer je door een van onze recruiters wordt uitgenodigd op ons kantoor in Bunnik en gaan we verder met de sollicitatieprocedure, dan vragen we je een sollicitatieformulier in te vullen. Dit doen we omdat we een goede inschatting willen maken van een match tussen ons beiden. Wellicht bevat je curriculum vitae net niet alle informatie die we nodig hebben. Met dit formulier zijn we daar wel zeker van. Het zijn tevens de gegevens die we in een personeelsdossier zouden bewaren. De gegevens die we van je vragen in dit formulier zijn:

  • voornamen
  • achternaam
  • titel(s)
  • adres, postcode, woonplaats
  • nationaliteit
  • e-mailadres
  • mobiel telefoonnummer
  • geboortedatum
  • BSN-nummer
  • vakantieafspraken die gepland staan
  • wanneer kun je in dienst treden
  • salarisindicatie
  • rijbewijs B
  • bekend met medewerkers van Fincade
  • nevenbetrekkingen
  • bereidheid te verhuizen

Deze gegevens worden met niemand gedeeld en door de recruiter in file gehouden (bij ene succesvolle sollicitatie) of vernietigd (mocht er toch geen match zijn).

Doeleinden

Het gebruik en de verwerking van je gegevens is noodzakelijk voor een goede opvolging van je vraag, contactverzoek, nieuwsbrief aanvraag en / of sollicitatie.

Afmelden nieuwsbrief

Heb je je ingeschreven voor een nieuwsbrief en wil je die niet meer ontvangen, dan kun je je in elke nieuwsbrief afmelden. Je kunt hiervoor ook een mailtje sturen aan info@fincade.nl.

Gebruik door derden

Voor onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van het platform Hello Dialog. Heb je je aangemeld voor een nieuwsbrief dan staat je e-mailadres door in een verzendlijst. Uiteraard wordt je e-mailadres alleen maar gebruikt voor het ontvangen van de betreffende nieuwsbrief. Hello Dialog bewaart de volgende gegevens van je:

  • e-mailadres
  • IP-adres
  • datum van aanmelding voor de nieuwsbrief

We raden je aan de Privacy Policy van Hello Dialog te lezen.

Tenslotte kunnen uw gegevens aan derden worden verstrekt indien daartoe op basis van wet- en/of regelgeving een verplichting is, daartoe een noodzaak is als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval dat noodzakelijk is ter bescherming van eigen rechten.

Google Analytics

We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken wij de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fincade gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Fincade gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor meer info bij de verschillende websites vermeld onderaan de Cookieverklaring.

Naast functionele en statistische cookies worden op deze website ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht van de geplaatste cookies:

Cookie Bron Functie Bewaartermijn
_ga Google Registreert een uniek ID dat gebruikt wordt voor het aanmaken van statistische data over hoe de bezoeker de website gebruikt 2 jaar
_gat Google Tbv verwerkingssnelheid in statistieken sessie
_gid Google Registratie hoe bezoekers de website gebruiken sessie
_hjIncludedInSample Hotjar Bepaalt of de software van de gebruiker is geregistreerd in een bepaald statistisch overzicht sessie
ads/ga-audiences

Google

Volgen van AdWords bezoekers sessie
bcookie LinkedIn Voor het volgen van advertentie bezoek 2 jaar
BizoID LinkedIn Voor het volgen van advertentie bezoek 179 dagen
bscookie

LinkedIn

 

Voor het volgen van advertentie bezoek 2 jaar
fr Facebook Tbv tonen van advertenties 3 maanden
lang LinkedIn Onthouden geselecteerde talen-versie van de website 8 maanden
lidc LinkedIn Voor het volgen van advertentie bezoek sessie
PHPSESSID website Voor behoud van gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen sessie
tr Facebook Volgen bezoek vanuit Facebook sessie
UserMatchHistory LinkedIn Voor het volgen van advertentie bezoek  179 dagen

Hyperlinks van derden

Deze website kan hyperlinks bevatten waarmee je de website van FINCADE B.V. verlaat en op de website van een andere partij terecht komt. FINCADE B.V. heeft geen zeggenschap over diensten en/of websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat ten aanzien van deze diensten en/of websites van derden een ander privacy statement van toepassing is. Deze Privacy Policy heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die door FINCADE B.V. worden verwerkt. FINCADE B.V. accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) diensten en/of websites van derden.

Hoe lang we je gegevens bewaren

Je persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij zijn verwerkt.

Worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan derde landen?

De persoonsgegevens die wij verzamelen en verwerken worden niet doorgegeven aan derde landen.

Op welke wijze wordt uw persoonlijke informatie beschermd?

FINCADE B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Kennisneming, verbetering en overdraagbaarheid van uw gegevens

Wil je de gegevens die we van je hebben vastgelegd inzien, dan kan je een verzoek tot inzage doen. Dit verzoek kan verstuurd worden naar info@Fincade.nl. We reageren binnen vier (4) weken op je verzoek tot inzage.

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de gegevens die je hebt gezien naar aanleiding van je verzoek tot inzage, kan je een verzoek hiertoe doen bij FINCADE B.V. op het voornoemde e-mailadres. Je kunt verzoeken dat wij je gegevens wijzigen, verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen. We reageren binnen vier (4) weken op je verzoek. Mochten we je verzoek afwijzen, dan geven we in ons antwoord aan waarom het verzoek om de gegevens aan te passen wordt afgewezen.

Je hebt het recht om de door jou verstrekte persoonsgegevens in een gangbare, gestructureerde en in machineleesbare vorm te verkrijgen en over te dragen. Dit verzoek kan verstuurd worden naar info@Fincade.nl

Wijzigingen

We kunnen wijzigingen aanbrengen in deze Privacy Policy. Bijvoorbeeld vanwege nieuwe ontwikkelingen of online diensten. Controleer daarom regelmatig hier ons privacy beleid.

Waar kunt je terecht met een klacht?

Heb je een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens, en komt je er met FINCADE B.V. niet uit, dan kan je je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over deze Privacy Policy, stuur dan een berichtje aan info@Fincade.nl.

 

Cookieverklaring

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Welke cookies hanteert [Bedrijf] en voor welk doel?

Gebruik van noodzakelijke cookies

Met behulp van een noodzakelijke cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuwe bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Noodzakelijke cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf

Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Tracking cookies van onze adverteerders

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt standaard niet meegegeven. Geef je toestemming voor het gebruiken van je IP-adres dan wordt je websitebezoek geregistreerd tot op woonplaats-niveau. De verzamelde informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Social plug ins

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter of andere social media platvormen zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Twitter en andere social media platformen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies in je browser kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Je kunt eenvoudig de cookievoorkeuren aanpassen waarvoor je bij je eerste bezoek aan de website hebt gekozen.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

 

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen
Consumentenbond: Cookies uitschakelen
Your Online Choices: A guide to online behavioural advertising