Onze services

Wij snappen finance van vandaag en morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals die je het liefst meteen zou willen overnemen, via de Finance Academy. Voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management. Of voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn je partner in finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.


Vorige

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.


Lees meer
Wellant-Teamleider-Financien

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.


Lees meer
Manfred-Case-SYSQA
Volgende