Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van je organisatie, maar wilt je meer focussen op je core-business. Zou het dan niet fijn zijn als wij (een deel van) je administratie van je overnemen? Maak je administratiekosten variabel, bespaar 20 tot 40 procent op je huidige administratiekosten en focus je op wat voor jou belangrijk is. Je administratie is in goede handen en dat komen we graag bewijzen.

Vind je finance professional


Hoe werkt het uitbesteden van je financiële administratie bij Fincade?

Je hebt de mogelijkheid om je hele of een deel van je administratie aan ons uit te besteden. De werkzaamheden die we voor je doen worden voor een vast bedrag per prestatie-indicator in rekening gebracht en dus niet voor een bedrag per uur. We geven de kosten een variabel karakter zodanig dat ze gelijke tred houden met je business. We kiezen samen welke prestatie-indicatoren het beste passen bij jouw organisatie. Voorbeelden hiervan zijn:

  • een vast bedrag per door jouw organisatie geleverd product of dienst
  • een vast bedrag per verwerkte factuur
  • een vast percentage van de omzet
  • etc.


Aantal professionals aangepast aan hoeveelheid werk

We starten met het inventariseren van de bestaande kosten voor het voeren van je administratie en met het vastleggen van de scope van de mogelijke opdracht. Op basis van deze twee uitkomsten brengen we een offerte uit. Daarmee wordt het je duidelijk hoeveel je kunt besparen.

We kunnen de kosten van een administratie variabel aanbieden omdat het aantal ingezette finance professionals steeds wordt aangepast aan de workload. Wanneer binnen een contract op enig moment minder behoefte is aan capaciteit, worden onze finance professionals gewoon tijdelijk ingezet op andere opdrachten en heb je dus niet te maken met doorlopende (overbodige) lasten.


Uitbesteden administratie, maar je eigen mensen inzetten

Dat kan. Wanneer je het wilt, huren we bij de uitvoering van de werkzaamheden (een deel van) je collega’s op de administratie in. We lichten dit in onze offerte toe, maar stel je voor dat we starten met 80% van je bestaande team. Dan is de besparing die je realiseert 80% minder dan we maximaal kunnen bereiken. Hoe lager dit percentage, hoe groter je besparing. Zo kun je naar de geoffreerde besparing op de kosten toewerken. Overigens kunnen je collega’s ook bij Fincade in dienst treden, mochten ze dat willen en voldoen aan het profiel waar wij continue naar op zoek zijn.