Opdrachtgevers

Afbeelding Fincade is jouw finance partner

Fincade is jouw partner in finance

Wij snappen finance van vandaag, maar óók van morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals. Professionals die je het liefst over zou willen nemen, via de Finance Academy, voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management, of voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn dé partner in finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.


Je kunt rekenen op:

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik

Lees meer

Onze services

Finance Academy

Een Finance Professional van de Finance Academy overnemen

De Fincade Finance Academy biedt je de mogelijkheid om finance professionals in dienst te nemen die zich op basis van detachering al bij jouw organisatie hebben bewezen. We werven, selecteren, leiden op en begeleiden de finance professionals in de praktijk. En je kunt ze na het doorlopen van deze fases overnemen, of niet. Tijdens het traject leer je de professional door en door kennen en weet je precies welke toegevoegde waarde hij of zij je organisatie te bieden heeft. Je bouwt op deze manier aan het team waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Detachering en Interim Management

Detachering en Interim Management in Finance

Ben je verantwoordelijk voor financiële en administratieve processen? En wil je deze structureel op orde brengen? Onze interim professionals helpen je eens en voor altijd grip te krijgen. Zij zijn geselecteerd en getraind op breed ontwikkelde en actuele kennis van de thema’s waar je nu en in de toekomst mee te maken hebt. Maar vooral ook op hun soft skills. Omdat een goede klik met jou en je organisatie net zo belangrijk is. Dat kunnen we zeggen, maar het liefst laten we het bij je zien. Dan nemen wij het risico dat je hem of haar wilt behouden.

Het uitbesteden van je financiële administratie

Kosten en inzet aangepast aan de workload

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van je organisatie, maar wilt je meer focussen op je core-business. Zou het dan niet fijn zijn als wij (een deel van) je administratie van je overnemen? Maak je administratiekosten variabel, bespaar 20 tot 40 procent op je huidige administratiekosten en focus je op wat voor jou belangrijk is. Je administratie is in goede handen en dat komen we graag bewijzen.


Cases

Vorige

Juiste match met finance professionals die je nooit zou uitnodigen

Het vinden van de juiste finance professional voor je team is tijdrovend, intensief en lastig. Mark Wolswijk, Business Unit Controller bij Siemens Mobility heeft hier iets op gevonden. Door een aantal principes los te laten werkt hij nu met finance professionals die snel van toegevoegde waarde zijn, maar die hij anders nooit zou hebben ontmoet.


Lees meer
Mark Wolswijk Siemens Mobility

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.


Lees meer
Wellant-Teamleider-Financien

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.


Lees meer
Manfred-Case-SYSQA
Volgende

Vorige

McDonald's

McDonald's Corporation is 's werelds grootste keten van hamburger- en fastfoodrestaurants. De Finance Professional is met een frisse blik alle processen aan het doornemen en gaat waar mogelijk verbeteringen toepassen.


Lees meer
Klant Fincade McDonald's

Samskip

Samskip is een internationaal bedrijf dat transport en aanverwante diensten levert over land, zee en door de lucht. Inmiddels ondersteunt Fincade Samskip alweer twee jaar. Lees meer over welke processen we hebben kunnen verbeteren. 


Lees meer
Klant Fincade Samskip

ForFarmers

ForFarmers is een onderneming die bestaat uit veevoederfabrieken en handelsfirma's die voeding voor landbouwdieren leveren. Met meerdere collega's is o.a. het betalingsproces op verschillende fronten verbeterd.


Lees meer
Klant Fincade ForFarmers

KPN

KPN is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten. Onze Finance Professional is aangesloten bij het team Accounting. Als Junior Liaison Officer is zij vooral bezig met het controlerende werk op de werkelijke cijfers.


Lees meer
Klant Fincade KPN

Siemens Mobility

Siemens Mobility bundelt alle verkeers- en transportactiviteiten van Siemens. Lees hier waar onze Finance Trainee dagelijks mee bezig is als Project Controller bij Siemens Mobility. 


Lees meer
Klant Fincade Siemens
Volgende