Opdrachtgevers

Wij hebben met succes professionals gevonden voor:

Afbeelding Fincade is jouw finance partner

Fincade is jouw partner in finance

Wij snappen finance van vandaag, maar óók van morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals. Professionals die je het liefst over zou willen nemen, via de Finance Academy, voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management, of voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn dé partner in finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.


Je kunt rekenen op:

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik

Lees meer

Onze services

Finance Academy

Een Finance Professional van de Finance Academy overnemen

De Fincade Finance Academy biedt je de mogelijkheid om finance professionals in dienst te nemen die zich op basis van detachering al bij jouw organisatie hebben bewezen. We werven, selecteren, leiden op en begeleiden de finance professionals in de praktijk. En je kunt ze na het doorlopen van deze fases overnemen, of niet. Tijdens het traject leer je de professional door en door kennen en weet je precies welke toegevoegde waarde hij of zij je organisatie te bieden heeft. Je bouwt op deze manier aan het team waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Detachering en Interim Management

Detachering en Interim Management in Finance

Ben je verantwoordelijk voor financiële en administratieve processen? En wil je deze structureel op orde brengen? Onze interim professionals helpen je eens en voor altijd grip te krijgen. Zij zijn geselecteerd en getraind op breed ontwikkelde en actuele kennis van de thema’s waar je nu en in de toekomst mee te maken hebt. Maar vooral ook op hun soft skills. Omdat een goede klik met jou en je organisatie net zo belangrijk is. Dat kunnen we zeggen, maar het liefst laten we het bij je zien. Dan nemen wij het risico dat je hem of haar wilt behouden.

Het uitbesteden van je financiële administratie

Kosten en inzet aangepast aan de workload

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van je organisatie, maar wilt je meer focussen op je core-business. Zou het dan niet fijn zijn als wij (een deel van) je administratie van je overnemen? Maak je administratiekosten variabel, bespaar 20 tot 40 procent op je huidige administratiekosten en focus je op wat voor jou belangrijk is. Je administratie is in goede handen en dat komen we graag bewijzen.


Cases

Vorige

Als het goed is, is het goed

Finance Professionals van Fincade doen het goed en groeien bij Westerman Multimodal Logistics . CFO Albert Konter vertelt over hun positieve rol bij de verandering van het businessmodel.

Finance Professionals met iets extra’s

Met 8 jaar aan ervaringen met Finance Professionals van Fincade kan je wel iets over ons vertellen, zo dachten wij. En dus zochten we Dauphine Noordanus op voor een interessant gesprek over Finance in de Zorg en hoe onze professionals daarin een enthousiaste, vernieuwende bijdrage leveren.

Jonge frisse mensen op de zorgadministratie van Altrecht

Altrecht is er voor mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte. Op haar afdeling Zorgadministratie werken 130 mensen, waaronder inmiddels ook drie Fincanen. We vroegen Leontine Poolman, Senior Teammanager Zorgadministratie, naar haar ervaringen met onze collega’s.

Juiste match met finance professionals die je nooit zou uitnodigen

Het vinden van de juiste finance professional voor je team is tijdrovend, intensief en lastig. Mark Wolswijk, Business Unit Controller bij Siemens Mobility heeft hier iets op gevonden. Door een aantal principes los te laten werkt hij nu met finance professionals die snel van toegevoegde waarde zijn, maar die hij anders nooit zou hebben ontmoet.

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.

Volgende

Vorige

McDonald's

McDonald's Corporation is 's werelds grootste keten van hamburger- en fastfoodrestaurants. De Finance Professional is met een frisse blik alle processen aan het doornemen en gaat waar mogelijk verbeteringen toepassen.

Samskip

Samskip is een internationaal bedrijf dat transport en aanverwante diensten levert over land, zee en door de lucht. Inmiddels ondersteunt Fincade Samskip alweer twee jaar. Lees meer over welke processen we hebben kunnen verbeteren. 

ForFarmers

ForFarmers is een onderneming die bestaat uit veevoederfabrieken en handelsfirma's die voeding voor landbouwdieren leveren. Met meerdere collega's is o.a. het betalingsproces op verschillende fronten verbeterd.

KPN

KPN is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten. Onze Finance Professional is aangesloten bij het team Accounting. Als Junior Liaison Officer is zij vooral bezig met het controlerende werk op de werkelijke cijfers.

Siemens Mobility

Siemens Mobility bundelt alle verkeers- en transportactiviteiten van Siemens. Lees hier waar onze Finance Trainee dagelijks mee bezig is als Project Controller bij Siemens Mobility. 

Volgende

“Gaat als een speer”

Jan van der Poel, Finance Manager bij Servicehouse

Lees meer

“Kritische blik valt op”

Jurriën Kuijpers, Algemeen Directeur bij SYSQA

Lees meer

“Bij Fincade worden ze bijvoorbeeld ook op soft skills getraind, zoals social skills.”

Bernard Knoop, Manager ICT en Financiën, RST Zorgverleners

Lees meer

“De samenwerking loopt erg goed.”

Leontine Poolman, Senior Teammanager Zorgadministratie bij Altrecht

Lees meer

“Mensen die we met eigen werving niet over de vloer zouden krijgen”

Hotze de Roos, Manager Finance en ICT bij Human Concern

Lees meer

“Het is niet vanzelfsprekend dat je krijgt wat je verwacht”

Fred Kater, CFO bij LIINKIT

Lees meer

“Een verschil van dag en nacht”

Hans Schrauwen, Manager Finance & Control bij IT-Workz

Lees meer

“Wat zij toevoegen is een soort onbevangenheid”

Ronald van Rooden, Directeur bij William Schrikker Gezinsvormen

Lees meer

“Dik tevreden is een understatement”

Rogier Hoogstraate, Hoofd Planning & Control bij het Bravis Ziekenhuis

Lees meer

“Fincade handelt doeltreffend en efficiënt.”

Arno Fritz, Hoofd Financiën en Bedrijfsvoering bij AHAM Vastgoed

Lees meer