Opdrachtgevers

Fincade is jouw partner in finance

Wij snappen finance van vandaag, maar óók van morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals. Professionals die je het liefst over zou willen overnemen, via de Finance Academy, voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management, of voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn dé partner in finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.


Je kunt rekenen op:

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik

Lees meer

Onze services

Finance Academy

Een Finance Professional van de Finance Academy overnemen

De Fincade Finance Academy biedt je de mogelijkheid om finance professionals in dienst te nemen die zich op basis van detachering al bij jouw organisatie hebben bewezen. We werven, selecteren, leiden op en begeleiden de finance professionals in de praktijk. En je kunt ze na het doorlopen van deze fases overnemen, of niet. Tijdens het traject leer je de professional door en door kennen en weet je precies welke toegevoegde waarde hij of zij je organisatie te bieden heeft. Je bouwt op deze manier aan het team waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Detachering en Interim Management

Detachering en Interim Management in Finance

Ben je verantwoordelijk voor financiële en administratieve processen? En wil je deze structureel op orde brengen? Onze interim professionals helpen je eens en voor altijd grip te krijgen. Zij zijn geselecteerd en getraind op breed ontwikkelde en actuele kennis van de thema’s waar je nu en in de toekomst mee te maken hebt. Maar vooral ook op hun soft skills. Omdat een goede klik met jou en je organisatie net zo belangrijk is. Dat kunnen we zeggen, maar het liefst laten we het bij je zien. Dan nemen wij het risico dat je hem of haar wilt behouden.

Het uitbesteden van je financiële administratie

Kosten en inzet aangepast aan de workload

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van je organisatie, maar wilt je meer focussen op je core-business. Zou het dan niet fijn zijn als wij (een deel van) je administratie van je overnemen? Maak je administratiekosten variabel, bespaar 20 tot 40 procent op je huidige administratiekosten en focus je op wat voor jou belangrijk is. Je administratie is in goede handen en dat komen we graag bewijzen.


Cases

Vorige

De finance-uitdagingen van Veenman

Vandaag de dag biedt Veenman oplossingen op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen. Veenman kun je kenmerken als een IT kennis- en implementatiepartner. Stijn Snoek, Financieel Directeur, vertelt je hier over de uitdagingen voor Finance & Control bij Veenman, in een markt die verschuift naar digitale oplossingen en waarin de marges van print onder druk staan.  


Lees meer

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.


Lees meer

Ballast Nedam wil Project Controllers met bouwkundige achtergrond

Ballast Nedam zien hun medewerkers als het belangrijkste kapitaal en willen hen onder meer boeien en binden met uitdagende projecten waar zij hun expertise, liefde voor het vak en ondernemerschap in kunnen leggen. Glenn Hommering (Finance Director Operations Control bij Ballast Nedam Construction) heeft Fincade namelijk gevraagd Project Controllers met een bouwkundige of civiel technische achtergrond voor hen te zoeken. Waarom en hoe dat gaat werken lees je hier!


Lees meer

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.


Lees meer
Volgende