Fincade is jouw partner in finance

Wij snappen finance van vandaag, maar óók van morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals. Professionals die je het liefst over zou willen nemen, via de Finance Academy, voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management, of voor het uitbesteden van je administratie. Wij zijn dé partner in finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance uitdagingen aan kunt en laten je organisatie groeien.

Vind je finance professional


Kennis van finance en van jouw branche

Fincade, voorheen Qompetence, draait al geruime tijd mee en heeft z’n sporen al ruimschoots verdiend. Onze finance trainees en finance professionals combineren daarom hun expertise op het gebied van finance met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in jouw business. Zo zijn we bijvoorbeeld bij diverse organisaties in de handel en industrie, in de gezondheidszorg, in de retail, in de non-profit en bij banken en verzekeraars partner in finance.

Moderne finance professionals

Finance functies hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld van op zichzelf staande functies tot disciplines die geïntegreerd zijn in de totale organisatie. Moderne financials als finance trainees en finance professionals van Fincade focussen niet alleen op de financiële getallen, maar plaatsen deze in een breder perspectief. Zij maken van data informatie waarmee je kunt sturen. Met kennis van en aandacht voor onder andere strategie, compliance, treasury, riskmanagement, leiderschap, ICT en digitale business modellen.

Opleiding, ervaring, begeleiding en coaching van finance professionals

Hoe krijgen we dat voor elkaar? Onze kracht zit ‘m in het werven en selecteren, opleiden en begeleiden van de grootste finance talenten die perfect bij jou en je organisatie passen. En dat zit ‘m niet alleen in vakkennis en opleiding. Wij kijken niet alleen naar een cv. Minstens zo belangrijk vinden wij de potentie, de drive en de soft skills die iemand heeft. Wat iemand kan worden vinden wij vele malen belangrijker dan wat iemand al is of kan.

De mens op de eerste plaats

Bij Fincade staat de mens altijd op de eerste plaats. Dat geldt voor jou alsook voor onze collega’s. We geven hen de ruimte en vrijheid om hun eigen carrière vorm te geven en zorgen voor een continue begeleiding, on the job. Dat is ook nodig, want onze finance professionals zijn allemaal gedreven om verder te komen, eager om te leren, zijn open en eerlijk en altijd op zoek naar de persoonlijke klik. Ook dat laatste is belangrijk om de beste te worden in hun vak. en daarmee jouw finance partner.

We kunnen een heleboel vertellen, maar we nodigen je uit om bovenstaande eens in de praktijk te toetsen. Maak eens kennis met een van onze finance professionals!

Detachering en interim management

Lees hier meer over finance professionals die je helpen bij je finance uitdagingen op basis van detachering en interim management.

Finance Academy

Misschien wil je liever kennis maken met finance trainees die je na twee jaar aan je eigen team kunt toevoegen. De Fincade Finance Academy helpt je.

Uitbesteden van je financiële administratie

Of misschien wil je juist je financiële administratie (op termijn) helemaal uitbesteden. Lees hier over de unieke manier waarop wij daar invulling aan geven.

Je kunt rekenen op:

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik