Professionals

Vorige
Volgende

Finance Traineeship

Ben je HBO of WO afgestudeerd? Wil je werken in een gave finance functie bij een topbedrijf en je ondertussen continu en supersnel blijven ontwikkelen in dit vak? De Fincade Finance Academy biedt je een uniek tweejarig finance traineeship waarin je vijf jaar aan ervaring opdoet. Lees hier over jouw mogelijkheden in finance!


Lees meer

Waarom zou je kiezen voor een finance carrière bij Fincade?

Omdat we de beste, fijnste en leukste organisatie voor finance professionals zijn. Maar dat willen wel meer bedrijven je vertellen. Check daarom vooral de ervaringen die je toekomstige collega’s zelf hebben geschreven. En bel, mail, chat of kom een kop koffie drinken. We organiseren ook regelmatig evenementen, of kom naar evenementen van anderen, waarop je ons kunt ontmoeten. We vertellen je graag waarom je finance carrière bij ons pas echt een vlucht neemt.


Waar je bij ons op kunt rekenen

  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik
  • Dé kans om een vliegende start in Finance te maken
  • Continu blijven leren, ontwikkelen en groeien

Lees meer

Direct solliciteren

Weet je genoeg? Ben je er net als wij van overtuigd dat Fincade de perfecte stap is om je finance carrière een vliegende start te geven? Solliciteer dan nu direct op een van onze vacatures. Dat kan via ons formulier of via LinkedIn.


Waar je bij ons op kunt rekenen

  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik
  • Dé kans om een vliegende start in Finance te maken
  • Continu blijven leren, ontwikkelen en groeien

Cases

Vorige

Finance Professionals met lef

SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. De organisatie geeft starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij haar opdrachtgevers. “Bij ons is het belangrijk dat een finance professional alle aspecten van het vak beheerst”, aldus Manfred van Roekel.


Lees meer

Ballast Nedam wil Project Controllers met bouwkundige achtergrond

Ballast Nedam zien hun medewerkers als het belangrijkste kapitaal en willen hen onder meer boeien en binden met uitdagende projecten waar zij hun expertise, liefde voor het vak en ondernemerschap in kunnen leggen. Glenn Hommering (Finance Director Operations Control bij Ballast Nedam Construction) heeft Fincade namelijk gevraagd Project Controllers met een bouwkundige of civiel technische achtergrond voor hen te zoeken. Waarom en hoe dat gaat werken lees je hier!


Lees meer

Teams Financiën Wellantcollege groeien in soft skills

Het Wellantcollege is een groot schoolbestuur voor VO, MBO en cursussen & trainingen met 13.000 leerlingen en 1.400 medewerkers verspreid over 34 locaties. Jeroen van der Graaf, Manager Financiën, vertelt je over één van de uitdagingen waar hij met Financiën tegenaan loopt; de switch naar meer klantgerichtheid.


Lees meer

De finance-uitdagingen van Veenman

Vandaag de dag biedt Veenman oplossingen op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen. Veenman kun je kenmerken als een IT kennis- en implementatiepartner. Stijn Snoek, Financieel Directeur, vertelt je hier over de uitdagingen voor Finance & Control bij Veenman, in een markt die verschuift naar digitale oplossingen en waarin de marges van print onder druk staan.  


Lees meer
Volgende