Ervaringen over werken bij Fincade

Uit ervaring weten we hoe fijn het is om te lezen hoe het is om ergens te werken. Daarom vragen we regelmatig aan collega's om te vertellen over wat zij nou zoal beleven, wat het werken bij Fincade interessant maakt, waar ze plezier in hebben, waarom het blijft boeien en hoe ze blijven groeien. Lees de volgende ervaringen eens!

Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

"Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij Fincade. Het idee om bij verschillende organisaties in de keuken te kunnen kijken en verschillende werkzaamheden op Finance afdelingen te kunnen doen, sprak mij erg aan." Lees meer over de diverse mogelijkheden die Hina Fayyaz tegen komt in haar werk. 

De weg naar je eerste opdracht

De weg naar je eerste opdracht

Nadat je onze sollicitatieprocedure hebt doorlopen, heb je een belangrijke stap in je carrière gezet. Je weet dat je voor een gaaf opleidingstraject hebt gekozen. Maar Fincade zelf ken je dan natuurlijk nog niet zo goed. Dat verandert in de loop van je eerste maand. Zo ook voor Timo de Koeijer. Hier vertelt hij over zijn kennismaking met Fincade.

"Naast goede discussies ook een hoop gezelligheid"

"Naast goede discussies ook een hoop gezelligheid"

"Januari 2016 ben ik gestart met het Zorgtraineeship bij Fincade. Tijdens mijn sollicitatie bij Fincade heb ik aangegeven dat ik graag verschillende opdrachten zou willen doen en bij meerdere ziekenhuizen eens in de keuken wil kijken. Dat is in mijn eerste jaar al goed gelukt!" Lees meer over de uitdagingen die Anne Kater tegen kwam in de zorgsector. 

"Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen..."

"Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen..."

"Mijn naam is Dominique van Tol en sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam bij Fincade in de functie van Accountmanager. Na een studie tot diëtist wist ik zeker: dit is het absoluut NIET. Wat ik wel zeker wist is dat ik mijn horizon wilde verbreden, een sprong in het diepe wilde maken en heel graag als Accountmanager bij Fincade (toen nog Qompetence) aan de slag wilde."

"In vele keukens kijken..."

"In vele keukens kijken..."

"Sinds oktober 2015 ben ik in dienst bij Fincade (toen ik dienst kwam heette het nog Qompetence), maar het voelt al veel langer. Dat komt doordat ik in korte tijd in vele keukens heb mogen kijken. Laat dat nu precies zijn wat ik destijds wilde, aangezien ik nog geen idee had wat precies te doen met mijn carrière." Jarno de Jonge over zijn ervaringen bij Fincade.

"Gesprekken met collega's hebben me enorm geholpen"

"Gesprekken met collega's hebben me enorm geholpen"

"Wat wil ik nou precies? Een vraag die ik, net als veel van jullie, tijdens en na mijn studie vaak aan mezelf stelde. Antwoord? Verder dan ‘iets met finance’ kwam ik niet." Gaël Sango Afonso vertelt je over zijn ervaring met Fincade.