"Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen..."

Hallo ambitieus persoon!

"Mijn naam is Dominique van Tol en sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam bij Fincade in de functie van Accountmanager. Na een studie tot diëtist wist ik zeker: dit is het absoluut NIET. Wat ik wel zeker wist is dat ik mijn horizon wilde verbreden, een sprong in het diepe wilde maken en heel graag als Accountmanager bij Fincade (toen nog Qompetence) aan de slag wilde. Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen en die kans heb ik met beide handen gegrepen. Dit geeft ook gelijk aan dat Fincade met name kijkt naar wat je kunt worden, naar wat je ambities zijn en in veel mindere mate naar wat je al bent.

De basis

In mijn eerste maand bij Fincade lag de focus vooral op het creëren van een financiële basis en het doorgronden van wat Fincade allemaal doet. Toen die eerste stappen gezet waren, mocht ik beginnen met bellen en proberen om zoveel mogelijk afspraken te maken met personen van financiële afdelingen bij Nederlandse bedrijven. Vervolgens mocht ik natuurlijk ook zelf naar die afspraken toe, waarbij ik in eerste instantie naar MKB bedrijven toe ging en later ook naar de grotere bedrijven in Nederland. Het leuke hiervan is dat je zelf kunt beslissen met welk type branche je de meeste feeling hebt en daar dan ook je pijlen op kunt richten. Als je benieuwd bent bij welke bedrijven ik nu veel over de vloer kom, moet je Google’ en op ‘’Bedrijven top 100 Nederland’’ en dan heb je gelijk een idee.

Ontwikkelen

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze baan is dat het heel erg uitdagend en afwisselend is. De ene dag ben ik de hele dag onderweg en heb ik afspraken met (mogelijke) klanten en fieldgesprekken met de professionals die werkzaam zijn bij Fincade. En de andere dag ben ik op kantoor voor overleg, coaching, het maken van contracten en het sluiten van afspraken. Geen één dag ziet er hetzelfde uit en een dag zit vol met uitdagingen en verrassingen. Het is een business, waarin zaken snel veranderen en hoe leuk dat ik in dat tempo mee mag racen!

Ik ben nu ruim twee jaar werkzaam bij Fincade en heb in deze periode ontzettend veel ervaring op gedaan en geleerd. Persoonlijke ontwikkeling is iets dat zeer centraal staat en waar veel aandacht aan wordt geschonken. Dit is in het algemeen iets wat naar mijn mening Fincade uniek maakt.

Op het moment dat je de drive hebt om verder te willen komen, om nieuwe dingen te willen leren, om een stap achteruit te doen en vervolgens weer twee vooruit, dan zal Fincade er alles aan doen om jou te helpen bij het verwezenlijken van je doelen en om de beste versie van jezelf eruit te halen!

Stel dat je helemaal enthousiast wordt van dit verhaal en ook nog eens op zoek bent naar een baan? Solliciteer dan vooral als je zin hebt in een uitdaging en klaar bent om te laten zien wat jij allemaal in huis hebt. Laat je niet beperken door een studieachtergrond die niet helemaal aansluit, want zolang jij zelfverzekerd bent en weet dat het erin zit, helpt Fincade je om het eruit te halen!"

Pak hier jouw kans

Terug naar het overzicht