Finance Traineeship

Finance-Jump

De start van je Finance Traineeship

Je start met een maand interne opleiding en daarna ga je 23 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Tijdens het traineeship werk je aan je hard- en soft skills. Hard skills, gericht op recente ontwikkelingen in Finance, denk hierbij aan procesoptimalisatie, business intelligence en ERP. En soft skills, omdat juist jouw talenten, competenties en vaardigheden je een uniek persoon maken! De gerichte coaching, cursussen en trainingen tijdens je hele traineeship zorgen ervoor dat je leer- en ontwikkelcurve ontzettend steil is. In korte tijd leer je heel veel en doe je veel relevante ervaring op.

Bekijk vacature Finance Trainees


Intensieve coaching, begeleiding en training tijdens je traineeship

Als je interne opleiding van het finance traineeship na de eerste maand erop zit, maak je een vliegende start bij een van onze opdrachtgevers. Dit zijn veelal grote internationaal georiënteerde bedrijven, meestal gevestigd in de Randstad. Je opleidings- en ontwikkeltraject eindigt hier echter nog lang niet! Je hebt de basis gelegd en nu ga je leren in de praktijk, mét een intensieve begeleiding en coaching vanuit Fincade.

Hoe dat eruit ziet? Tijdens je finance traineeship word je regelmatig uitgenodigd voor trainingen, cursussen of cases die in groepsverband worden behandeld. Niet alleen nuttig, maar ook een leuk moment om weer eens bij te praten met je collega's! Daarnaast heb je maandelijks een fieldgesprek met een ervaren coach. Hierin heb je het over de voortgang van je opdracht, de verwachtingen voor de aankomende periode en de belangrijkste uitdagingen die je voorziet.

Hoe meer je groeit, hoe interessanter en uitdagender je opdrachten worden. De Fincade Finance Academy zorgt ervoor dat de inhoud van je opdracht meegroeit met je carrièrepad. Je gaat door de afwisseling van opdrachten en opdrachtgevers ontdekken waar je kracht ligt en welke competenties je verder wilt benutten en inzetten.

Kortom, als Finance Trainee leg je een geweldige basis voor een succesvolle carrière in Finance waarbij je kunt uitgroeien tot bijvoorbeeld Financial- of Business Controller.

Wat biedt dit finance traineeship jou?

 • Een uniek en uitgebreid opleidingstraject
 • Intensieve coaching en begeleiding
 • Een breed scala aan opdrachtgevers in uiteenlopende branches
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid
 • Opdrachtgevers die je als collega zien, niet als 'die trainee'
 • Een diepgaande opdracht waarin je veel leert in plaats van meerdere kleine, oppervlakkige opdrachten
 • Hét fundament waarop je de rest van je carrière kunt bouwen
 • De kans om zelf je finance carrière vorm te geven
 • 5 jaar ervaring in 2 jaar tijd
 • Een jonge, frisse, hongerige organisatie, leuke collega's
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven
 • Fulltime plezier in wat je (met elkaar) doet
 • Een eindejaarsuitkering
 • Een leaseauto

Start nú jouw finance carrière!

Jouw finance carrière begint hier. Regel nu een afspraak voor jouw finance traineeship door hieronder te solliciteren.

Solliciteer direct!Vorige

"Gesprekken met collega's hebben me enorm geholpen"

"Wat wil ik nou precies? Een vraag die ik, net als veel van jullie, tijdens en na mijn studie vaak aan mezelf stelde. Antwoord? Verder dan ‘iets met finance’ kwam ik niet." Gaël Sango Afonso vertelt je over zijn ervaring met Fincade.


Lees meer

"In vele keukens kijken..."

"Sinds oktober 2015 ben ik in dienst bij Fincade (toen ik dienst kwam heette het nog Qompetence), maar het voelt al veel langer. Dat komt doordat ik in korte tijd in vele keukens heb mogen kijken. Laat dat nu precies zijn wat ik destijds wilde, aangezien ik nog geen idee had wat precies te doen met mijn carrière." Jarno de Jonge over zijn ervaringen bij Fincade.


Lees meer

"Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen..."

"Mijn naam is Dominique van Tol en sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam bij Fincade in de functie van Accountmanager. Na een studie tot diëtist wist ik zeker: dit is het absoluut NIET. Wat ik wel zeker wist is dat ik mijn horizon wilde verbreden, een sprong in het diepe wilde maken en heel graag als Accountmanager bij Fincade (toen nog Qompetence) aan de slag wilde."


Lees meer
Volgende