Goede arbeidsvoorwaarden voor topprestaties

Werken bij Fincade is werken, leren en keihard groeien. We hebben hetzelfde doel voor ogen; zorgen dat we namens Fincade het verschil maken op de financiële afdelingen van onze klanten. Dat gaat jou ook lukken, mede omdat we je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geven en je intensief coachen en begeleiden.

Blijven leren, persoonlijke en professionele groei, beter worden staat bij ons centraal. En we vinden het belangrijk dat jij daarbij zelf aan het roer staat. Want de mens - jij, je collega’s en al onze relaties - staat bij ons op 1. Deze combinatie zorgt voor prachtige resultaten waar we trots op zijn.

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een vliegende start van je finance carrière bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook als je als Finance Trainee bij ons start gelden die voor jou vanaf dag 1. Enkele voorbeelden:

  • een marktconform salaris
  • uitgebreide studie- en opleidingsmogelijkheden
  • een leaseauto, OV-vergoeding of tegemoetkoming bij gebruik eigen auto
  • extra vergoedingen tijdens een opdracht
  • een eindejaarsuitkering
  • zo snel mogelijk een vast contract


Naast het werk

Los van de standaard arbeidsvoorwaarden, vinden we het leuk om elkaar naast het werk te zien. Daarom organiseren we regelmatig gezellige uitstapjes, waar soms onze partners ook voor worden uitgenodigd, en vakinhoudelijke avonden waarbij ook het sociale en gezelligheidsaspect absoluut niet uit het oog wordt verloren :-).

Spreekt dit je aan? Check dan onze vacatures eens en kom kennismaken! 

Bekijk hier onze vacatures


Vorige

"Gesprekken met collega's hebben me enorm geholpen"

"Wat wil ik nou precies? Een vraag die ik, net als veel van jullie, tijdens en na mijn studie vaak aan mezelf stelde. Antwoord? Verder dan ‘iets met finance’ kwam ik niet." Gaël Sango Afonso vertelt je over zijn ervaring met Fincade.


Lees meer

"In vele keukens kijken..."

"Sinds oktober 2015 ben ik in dienst bij Fincade (toen ik dienst kwam heette het nog Qompetence), maar het voelt al veel langer. Dat komt doordat ik in korte tijd in vele keukens heb mogen kijken. Laat dat nu precies zijn wat ik destijds wilde, aangezien ik nog geen idee had wat precies te doen met mijn carrière." Jarno de Jonge over zijn ervaringen bij Fincade.


Lees meer

"Van Fincade kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen..."

"Mijn naam is Dominique van Tol en sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam bij Fincade in de functie van Accountmanager. Na een studie tot diëtist wist ik zeker: dit is het absoluut NIET. Wat ik wel zeker wist is dat ik mijn horizon wilde verbreden, een sprong in het diepe wilde maken en heel graag als Accountmanager bij Fincade (toen nog Qompetence) aan de slag wilde."


Lees meer
Volgende