Goede arbeidsvoorwaarden voor topprestaties

Werken bij Fincade is werken, leren en keihard groeien. We hebben hetzelfde doel voor ogen; zorgen dat we namens Fincade het verschil maken op de financiële afdelingen van onze klanten. Dat gaat jou ook lukken, mede omdat we je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geven en je intensief coachen en begeleiden.

Blijven leren, persoonlijke en professionele groei, beter worden staat bij ons centraal. En we vinden het belangrijk dat jij daarbij zelf aan het roer staat. Want de mens - jij, je collega’s en al onze relaties - staat bij ons op 1. Deze combinatie zorgt voor prachtige resultaten waar we trots op zijn.

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een vliegende start van je finance carrière bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook als je als Finance Trainee bij ons start gelden die voor jou vanaf dag 1. Enkele voorbeelden:

  • een marktconform salaris
  • uitgebreide studie- en opleidingsmogelijkheden
  • een leaseauto of tegemoetkoming bij gebruik eigen auto
  • extra vergoedingen tijdens een opdracht
  • een eindejaarsuitkering
  • zo snel mogelijk een vast contract


Naast het werk

Los van de standaard arbeidsvoorwaarden, vinden we het leuk om elkaar naast het werk te zien. Daarom organiseren we regelmatig gezellige uitstapjes, waar soms onze partners ook voor worden uitgenodigd, en vakinhoudelijke avonden waarbij ook het sociale en gezelligheidsaspect absoluut niet uit het oog wordt verloren :-).

Spreekt dit je aan? Check dan onze vacatures eens en kom kennismaken! 

Solliciteer direct