Carrièreboost

Carrière boost voor finance professionals

Fincade geeft jouw finance carrière een enorme boost. Dit doen we door je honger naar persoonlijke groei (je ambitie, beter willen worden, verder willen komen) te stillen met intensieve opleidingen, coaching en begeleiding bij en tijdens de gave projecten die je bij onze klanten doet. Maar ook door je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, bijvoorbeeld bij het vormgeven van je eigen carrière.

Je bent meer dan je CV

We kijken verder dan je CV en zijn vooral geïnteresseerd in wat je kunt worden, in plaats van wat je op dit moment bent. Als jij je ambitie, gedrevenheid, hogere opleiding en je wil om nog verder te willen leren en groeien meebrengt, dan zorgen wij er met onze manier van carrières ontwikkelen en uitdagende opdrachten bij topbedrijven, voor dat jouw finance carrière een flinke boost krijgt. Of je nu instapt in ons finance traineeship of al ervaring hebt in de wereld van finance en control.

Actuele finance vacatures

Niet alleen zijn we individueel ambitieus, we zijn het als organisatie ook. We werken er allemaal hard voor om ieder jaar te groeien en steeds meer bedrijven te ontzorgen op het gebied van finance en control. En we willen uitblinken als werkgever. Dat is een fijne uitdaging en gelukkig zien we op beide vlakken mooie resultaten.

Ben jij geïnteresseerd in bedrijfseconomische vraagstukken en/of heb je gerichte werkervaring in finance en control? En denk je bij het klikken door deze website dat we misschien wel matchen? Check dan onze vacatures eens en reageer!