Cultuur Fincade

Als je bij Fincade binnenstapt zie je een groep ambitieuze en enthousiaste mensen. Elke deur staat voor je open, iedereen is benaderbaar. We vinden het belangrijk voor elkaar open te staan, de tijd voor elkaar te nemen en elkaar te leren kennen. Niemand is een nummer. En als je met ons spreekt proef je drive om te leren, verder te komen, te verbeteren.

Maar niet alleen op ons kantoor hebben we oog voor mensen. Ook onze klanten kunnen daar op rekenen. En als jij bij een klant aan de slag bent, geven we je daar ook persoonlijke begeleiding. Wij kijken naar jou als persoon. Wat zou jij kunnen bereiken of worden in plaats van wat je op dit moment kunt.

Fincade activiteiten

Om elkaar beter te leren kennen en het 'Fincade-gevoel' te beleven, organiseren we jaarlijks meerdere sociale activiteiten. Vaak nodigen we ook partners uit om mee op pad te gaan. De afgelopen jaren hebben we echt van alles ondernomen, een kleine greep uit onze activiteiten: weekend Maastricht, skiën in Winterberg, Herby rally en een dag cultuur snuiven in Amsterdam!

Bedrijfscultuur bij klanten steeds weer anders

Onze bedrijfscultuur verschilt natuurlijk met die van onze klanten waar we onze opdrachten uitvoeren. Bij elke nieuwe klant proef je weer een nieuwe bedrijfscultuur. En dat maakt je werk natuurlijk nog interessanter. Want je krijgt naast wisselende opdrachten en werkzaamheden ook te maken met nieuwe mensen en nieuwe werkomgevingen. En omdat je die van tevoren nog niet kent, zorgen we er altijd voor dat we onszelf zelfverzekerd, vol goede moed en in een zakelijke outfit voorstellen. Ook daar trainen we je in!

Kernwaarden

We kunnen wel blijven schrijven over hoe we zijn, maar we hebben ook gekeken met welke vijf termen we onze bedrijfscultuur kunnen typeren, onze merkwaarden. Misschien wel zo overzichtelijk. Hieronder tref je de vijf merkwaarden aan die hieruit voort zijn gekomen. We nodigen je graag uit om ons hierop te challengen.

1. Always Hungry

Ambitie stroomt door onze aderen. Daarom trekt Fincade mensen aan die altijd beter en verder willen. De honger naar het steeds beter helpen van jou als finance professional en onze klanten, kan alleen gestild worden door te doén, niet door er constant over te praten.

2. Let’s get personal

Fincade is gebouwd op mensen. Wij zijn daarom oprecht opzoek naar een persoonlijke klik met jou en onze klanten. We werken actief aan de onderlinge banden.

3. Never, ever, stop learning

Stilstand is achteruitgang. En Fincade kijkt vooruit! Er heerst bij ons een constante honger naar kennis en leren. Niet alleen omdat de huidige markt hierom vraagt, maar omdat het gewoonweg in ons als mensen zit.

4. Let’s be honest

In een open en eerlijke cultuur ontstaat er minder snel ruis. Wij willen lekker snel kunnen schakelen en dan is er geen ruimte voor verborgen boodschappen. Daarnaast is een open cultuur een randvoorwaarde voor écht vertrouwen.

5. Freedom to grow

Vrijheid geeft ons allemaal de ruimte voor eigen inbreng en verbetering binnen Fincade en bij onze klanten. Bij ons heb je die vrijheid, het is zelfs een vereiste voor groei.


Passen we bij elkaar? Solliciteer!

Wat denk je? Passen we bij elkaar? Kijk dan eens bij onze vacatures en solliciteer!

Kom werken bij Fincade