Hoe verloopt je sollicitatieprocedure

Ook in onze sollicitatieprocedure herken je ons karakter. Jij staat namelijk centraal en je kunt volledige openheid en eerlijkheid van ons verwachten. We kijken verder dan je cv en als het meezit loop je op de dag dat je bij ons langskomt ook meteen met een arbeidscontract de deur uit. Meer hierover weten? Loop de volgende stappen eens door.

1 Contact met ons over je sollicitatie

Ben je enthousiast over een van onze functies, maar wil je voor je sollicitatie nog iets meer weten? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Contact maken is super makkelijk. Gebruik WhatsApp, de chatmogelijkheid, bel, mail, noem maar op. We helpen je graag in het maken van een goede keuze.

2 Solliciteren op een van onze functies

Maak ons enthousiast met je sollicitatie. Verras ons met je cv en vooral je persoonlijke motivatie! We zijn benieuwd naar wie je bent en wat je zoekt. Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier of met de LinkedIn mogelijkheid op deze website. Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met je op via telefoon of mail.

3 Assessment, analytische vaardigheden

Als we een afspraak hebben gemaakt proberen we de gehele sollicitatieprocedure op één dag plaats te laten vinden. Wel zo makkelijk voor jou, dan hoef je niet meerdere keren naar ons kantoor te komen. We beginnen de dag met het testen van je analytische vaardigheden om te kijken of jij over de capaciteiten beschikt die wij zoeken. Je kunt hierbij denken aan cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen. En die kun je zelfs online al oefenen!


4 Verder kennismaken

Bij een goed resultaat gaan we verder met een persoonlijk gesprek. Om elkaar beter te leren kennen. Zijn wij wat jij zoekt en ben jij wat wij zoeken? Klikt het goed tussen ons, dan kan het zomaar zijn dat je dezelfde dag nog met een contractaanbieding de deur uit loopt! Want als het goed voelt dan hakken wij gewoon meteen de knoop door.


5 Collega!

Als jij na een nacht slapen (of wat meer) ook nog steeds staat te springen om bij ons te beginnen, dan verwelkomen we je graag snel weer op kantoor als nieuwe collega! Kom op, door naar de vacatures! Nu het duidelijk is hoe onze procedure loopt, staat niets je meer in de weg om je finance carrière bij ons te starten.

Bekijk onze vacatures!