Waarom de financiële administratie of boekhouding uitbesteden?

Voor veel ondernemers is het voeren van de financiële administratie één van de minst aantrekkelijke onderdelen van het ondernemen. Het periodieke gedoe met bonnetjes, onhandige overzichten en regels waar de administratie aan moet voldoen, veel ondernemers zijn (te) veel tijd kwijt aan de administratie. Tijd die ze liever op een andere manier in hun bedrijf zouden investeren. 
  
Ook degenen die binnen grotere organisaties verantwoordelijk zijn voor het financieel management houden zich liever bezig met analyse en advies dan met voeren van de debiteurenadministratie, crediteurenadministratie en de overige boekhouding. 
  
Herkenbaar? Zou het dan niet fijn zijn om (een deel van) je administratie uit te besteden? 
  
Waarom je boekhouding en administratie uitbesteden? 
  
✓   Je wilt meer tijd besteden aan je core business. 
✓   Je hebt geen zin meer in gedoe met bonnetjes en onlogische Excel-bestanden. 
✓   Je wilt zeker weten dat je boekhouding voldoet aan alle wet- en regelgeving. 
✓   Je wilt een beter overzicht van hoe je organisatie er financieel voor staat. 
✓   Je wilt kunnen sparren met een finance professional die jouw business begrijpt en daardoor met gerichte en praktische adviezen komt. 

Waarom je administratie uitbesteden aan Fincade? 

Fincade beschikt over de kennis, ervaring en capaciteit die nodig is om jullie optimaal te ondersteunen bij het realiseren van jullie administratieve doelstellingen. 
  
Doordat Fincade veel verschillende opdrachtgevers bedient, zijn we in staat altijd te zorgen voor de juiste capaciteit op basis van de workload. Is het even wat minder druk, dan zetten we onze collega’s in op een andere opdracht. Is er een tijdelijke piek? Dan kunnen we net zo snel de juiste capaciteit beschikbaar maken. Op die manier is er nooit sprake van overcapaciteit of onder capaciteit, maar altijd de juiste bezetting. 
  
Als je je boekhouding en financiële administratie uitbesteedt aan Fincade: 
  
✓   Bespaar je tot wel 20% tot 40% op je huidige administratiekosten. 
✓   Worden onze werkzaamheden echt op maat gesneden: geen overbodige lasten. 
✓   Ben je altijd verzekerd van voldoende capaciteit, ook als het even drukker is. 
✓   Wordt je administratie verzorgd door professionals met een passie voor finance. 
✓   Kun jij je focussen op je core business. 
  
Je administratie is bij ons in goede handen en dat komen we graag bewijzen! Wil je eens verder praten over hoe Fincade ook jouw financiële administratie uit handen kan nemen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

 Contact

 

Je administratie uitbesteden, maar ook je eigen mensen inzetten? 

 
Ook dat kan bij Fincade. Als je dat wilt vlechten we bij de uitvoering van onze werkzaamheden (een deel van) je bestaande collega’s op de administratie in. Je besparing zal dan wat lager zijn dan wat we maximaal kunnen bereiken, maar deze werkwijze stelt je wel in staat om naar de geoffreerde besparing toe te werken. 

Overigens, als zij dat willen en aan ons profiel voldoen kunnen die collega’s ook bij Fincade komen werken. 

Fincade 

Fincade (voorheen Qompetence) staat voor FINance CAreer DEvelopers. Wij geven starters en young professionals de kans om de allerbeste finance professionals te worden. En daar plukken onze opdrachtgevers de vruchten van. 
  
Vanuit de Fincade Finance Academy krijgen onze professionals alle handvaten aangereikt om nu en in de toekomst (een deel van) de administratieve processen succesvol uit handen te nemen. 
  
Wij zijn een betrokken, open en ambitieuze organisatie. Bij ons staan mensen op de eerste plaats, altijd. We zijn betrokken bij onze professionals en onze opdrachtgevers. En net zo ambitieus als zij.